UBICI MALE VANJE ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA: Pre izlaska pred sud rekao da nije počinio zločin (VIDEO)
Foto: Prntscreen, MUP Severne Makedonije

UBICI MALE VANJE ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA: Pre izlaska pred sud rekao da nije počinio zločin (VIDEO)

Severna Makedonija -

Sudija Osnovnog krivičnog suda u Skoplju odredio je danas pritvor od 30 dana za Ljupča Palevskog, osumnjičenog za ubistvo 14-godišnje Vanje Đorčevske i Panče Žežovskog (74).

Ljupčo Palevski osumnjičen je za dvostruko ubistvo u Skoplju i Velesu u novembru prošle godine i izručen je iz Turske 15. maja, gde je nakon počinjenih zločina pobegao, a zatim uhapšen od strane turske policije.

On je po nalogu sudije prethodnog postupka, doveden danas u Osnovni krivični sud u Skoplju radi izricanja mere pritvora utvrđene u njegovom odsustvu.

Sudija u prethodnom postupku doneo je rešenje kojim se osumnjičenom određuje pritvor od 30 dana, koji počinje da se sprovodi od dana prijema u Skoplje.

Kazna zatvora mu je određena zbog sumnje da osumnjičeni može pobeći, ometati krivični postupak, uticati na svedoke i okolnosti koje ukazuju da će dovršiti ili ponoviti krivično delo.

Palevskog, kojeg je policija danas u sud sprovela pognute glave, mediji su pitali da li je počinio ubistva i da li će se braniti ćutanjem, na šta je on rekao „ne“, piše Telma.

Kurir.r/Telma/Preneo: P. P.

Bonus video:

10:31

SVIREPOM UBICI IZ BEOČINA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA! Advokat: Mora da se utvrdi odgovornost - KO JE ZAKAZAO U TIMU ZA PREVENCIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track