RONALDO BESAN NA SUDIJU: Igrali smo protiv 12 igrača
Foto: AP

Maljenko zavio u crno Madrid

RONALDO BESAN NA SUDIJU: Igrali smo protiv 12 igrača

Fudbal -
Pet godina sam ovde i shvatio sam kako funkcionišu stvari. Nikada nisam video da sudije favorizuju Real. Ipak, bez obzira na sve, siguran sam da ćemo osvojiti titulu, rekao je Portugalac

MADRID - Poraz od Barselone u El Klasiku na svom terenu (3:4) prilično je iznervirao dobitnika Zlatne kopačke Kristijana Ronalda. Najbolji fudbaler Reala smatra da je sudija Alberto Undijano Maljenko odlučio derbi i da je time vratio Barselonu u trku za titulu.

"Igrali smo protiv 12 igrača, što se često dešava. Sudije nam nisu dozvolile da igramo, verovatno su želele da vrate Barselonu u trku za titulu. Neću da ćutim, niti tražim alibi, ali sudija nikako nije bio na nivou meča. Pet godina sam ovde i shvatio sam kako funkcionišu stvari. Nikada nisam video da sudije favorizuju Real. Ipak, bez obzira na sve, siguran sam da ćemo osvojiti titulu", rekao je Ronaldo.

Alberto Undijano Maljenko, Foto: Reuters
Alberto Undijano Maljenko, Foto: Reuters

Minuli 168. El Klasiko ponudio je "vanzemaljski" fudbal, ali je i obilovao čudnim sudijskim odlukama. Sudija Maljenko je dosudio čak tri penala, jedan za domaćina, dva za goste. Time je u drugi plan stavio Mesija koji je na ovom meču oborio nekoliko rekorda.Pogledajte sva tri penala i procenite da li je sudija Alberto Undijano Maljenko bio u pravu ili ne.

http://www.youtube.com/watch?v=WKD9pqATQ-I
http://www.youtube.com/watch?v=0rriAphQ1sE
http://www.youtube.com/watch?v=0VcdbO3BAQw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track