Sindi: Ne zanima me šta muž priča, uživam sa ćerkom!

Ponovo zajedno

Sindi: Ne zanima me šta muž priča, uživam sa ćerkom!

Stars -
Ivana će narednih mesec dana provesti sa ćerkom Petrom, jer po zakonu dete pola letnjeg raspusta može da provede sa majkom

Ivana Stamenković Sindi izjavila je da je ne pogađaju optužbe bivšeg muža Nikole Pavlovića.

Naime, Nikola Pavlović, sa kojim je Sindi bila u braku a s kojim se sada bori za starateljstvo nad ćerkom Petrom, izjavio je kako je Sindi “modelsovala po Dubaiju dok se on borio za dete“, ali i da je odbila da se podvrgne pregledu u psihijatrijskoj ustanovi „Laza Lazarević“.

Nekadašnju modelsicu su reči bivšeg supruga samo nasmejale. Ona u izjavila kako je teško radila da bi ćerki obezbedila privatno obrazovanje, ali i da se ne obazire na Nikolu.

"Šta ima loše u tome što sam se bavila modelingom u Dubaiju da svom detetu obezbedim dobru školu? Petra ide u francusku školu koja mesečno košta 400 evra. Njen otac za nju mesečno izdvaja 30.000 dinara. To nije dovoljno za dete", kaže Sindi.

Ona tvrdi da je Pavlovićeva priča da je odbila psihijatrijsku procenu potpuno netačna.

"Ustanova “Laza Lazarević“ je poslala zvanično saopštenje sudu da ne želi da stane iza procene privatnog veštaka kojeg je Nikola svojevremeno angažovao", rekla je.

Podsetimo, sud je nedavno privremenom merom Petru dodelio ocu, a Sindi može da je uzme svakog drugog vikenda i jednom nedeljno na dva sata.

Mesec dana sa PetromIvana će narednih mesec dana provesti sa ćerkom Petrom, jer po zakonu dete pola letnjeg raspusta može da provede sa majkom.

"Moja Petra je sada kod mene. Izlečila sam je, jer ju je otac potpuno zapustio i uživamo u zajedničkom vremenu".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja