Socijalistima dosta Đilasovih i Rakićevih ucena!

Ekskluzivno Kurir otkriva

Socijalistima dosta Đilasovih i Rakićevih ucena!

Politika -
Zloupotrebljavajući mehanizme državne bezbednosti u doba dok su vladali Srbijom i kontrolisali tajne službe, demokrate su namontirale susrete predsednika SPS Ivice Dačića s određenim ljudima da bi ih posle iskoristili kao sredstvo ucene

BEOGRAD- Dosta je bilo!

Vrh Socijalističke partije Srbije ogorčen je zbog svakodnevnih ucena i medijskih napada na Ivicu Dačića i SPS, iza kojih stoje Dragan Đilas i Miki Rakić, saznaje Kurir od izvora iz vrha ove stranke.

Zloupotrebljavajući mehanizme državne bezbednosti u doba dok su vladali Srbijom i kontrolisali tajne službe, demokrate su namontirale susrete predsednika SPS Ivice Dačića s određenim ljudima da bi ih posle iskoristili kao sredstvo ucene.

Dvojica čelnika DS su od medija koji su pod njihovom kontrolom zatražili da neprestano bombarduju javnost napisima o Dačiću, a istovremeno pokušali da prikažu kako je SNS, a ne DS, taj koji napada SPS.

- Bilo je dosta, sad su zaista preterali. Đilas i Rakić su nas zloupotrebili, zloupotrebili su i državni aparat. Prvo su namontirali Ivicu (premijer Ivica Dačić, prim. aut.), da bi ga posle sve vreme ucenjivali time. Ucenjivali su nas sve vreme time i pretili nam kad smo prošle godine odlučili da napravimo vladu sa SNS. Tada nismo popustili pod njihovim pritiscima, nećemo ni sad - kaže za Kurir izvor iz vrha Socijalističke partije Srbije.

Dačić je, kako saznaje Kurir, odlučio do kraja da istraži sve korupcionaške afere koje vodeći ljudi DS pokušavaju da zaustave.

Kako Kurir saznaje, vrh SPS je zbog medijske kampanje koju Dragan Đilas i Miki Rakić vode protiv njih odlučio da prekine sve oblike saradnje s Demokratskom strankom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track