POSLE KALINIĆA OGLASIO SE I NEDOVIĆ: Da li je to srpski bek šifrovanom porukom isprozivao selektora? (FOTO)
Foto: Saša Pavlić

KRAH ORLOVA U KINI

POSLE KALINIĆA OGLASIO SE I NEDOVIĆ: Da li je to srpski bek šifrovanom porukom isprozivao selektora? (FOTO)

SP KINA -

Posle Nikole Kalinića, na društvenim mrežama oglasio se i Nemanja Nedović koji je na dan kada je Srbija doživela krah na SP u Kini objavio fotografiju koja aludira na - prozivku!

Da li je Nedović posle debakla Orlova u meču sa Argentinom suptilno isprozivao selektora Aleksandra Đorđevića jer ga je izostavio sa spiska putnika za Kinu - procenite sami.

?

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624) on

Naime, Nedović je objavio fotku u pozi kako ispija čaj, što je odmah protumačeno kao aluzija na popularnu "memu" sa Kermitom u istom položaju i porukom: "Mislio si da ne možeš da budeš zamenjen? Oh...".

Da podsetimo, jedan od onih koji je među poslednjima precrtan sa spiska pred put u Kini bio je Nikola Kalinić koji se nije oglašavao za vreme šampionata, ali sada posle debakla ipak jeste.

Kalinić je sa svog oficijalnog Instagram naloga lajkovao objavu jedne popularne stranice na kojoj je pisalo "Ovo mi je Skola", aludirajući na fenomenalnu igru Luisa Skole u argentinskom timu, čije je ime podudarno sa našom rečju za školu, samo fali "kvačica".

foto: Printscreen

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track