DEBELJANI: Ovi sportisti su se ugojili u penziji!
Foto: Dado Djilas, Profimedia

Čavić nije jedini

DEBELJANI: Ovi sportisti su se ugojili u penziji!

Sport -
Sve što nisu smeli tokom karijera mnogi sportisti sada konzumiraju u velikim količinama
1 / 3 Foto: Prontskrin Yt, Reuters

Nekada su bili pravi manekeni na terenu, mačo-tipovi za kojima su uzdisale žene širom planete, a sada su debeljuce. Mnogi su po završetku sportske karijere doživeli transformaciju i postali dežmekasti srednjovečni muškarci, sa manjkom kose i viškom kilograma.Najsvežiji primer je Milorad Čavić, najbolji srpski plivač svih vremena, koga je sada gotovo nemoguće prepoznati, a nekada prvi fudbaler sveta, Brazilac Ronaldo da Silva, možda je i najdrastičniji slučaj. Iako je uvek bio sklon gojenju, Ronaldo je veoma brzo „nabacio“ pozamašan stomak. Setimo se samo kako je nekada izgledao Boba Živojinović, osamdesetih je bio pravi jugoslovenski seks-simbol. Na kraju krajeva, uspeo je da smuva i jednu Lepu Brenu. Međutim, po završetku teniske karijere dokazao se kao pravi gurman i brzo stigao do 130 kilograma, a Brena ga je terala da smrša.Selektor košarkaša Srbije Saša Ðorđević, svojevremeno pravi dasa na parketu, prvu veću transformaciju doživeo je devedesetih, kada se ošišao do glave, ali mu je to, ruku na srce, sjajno stajalo. Sada se ugojio, više od saigrača iz igračkih dana.

Ronaldo da Silva, fudbaler - BrazilAs Barselone, Reala i Brazila uvek je imao problem sa viškom kilograma, a taj problem je eksplodirao posle karijere.

Maradona, fudbaler - ArgentinaJedan od najboljih fudbalera svih vremena odao se poročnom životu, što je najviše uticalo na njegov izgled.Boba Živojinović, teniser - SrbijaBio je jedan od onih koji su obožavali kafanu i dobru klopu, tako da je njegova transformacija logičan sled stvari.

Dejan Bodiroga, košarkaš - SrbijaSlavni košarkaš je polovinom devedesetih bio pravi štiglić na parketu, a sada se prosto duplirao.Saša Đani Ćurčić, fudbaler - SrbijaDok je igrao za Aston Vilu, činilo se da će ga jači vetar oduvati, raskalašan život brzo je promenio njegov lični opis.

Milorad Čavić, plivač - Srbija Čavić se u poslednje vreme slabo pojavljivao u medijima, tako da je njegov novi izgled pravi šok.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track