PODRŠKA OLIMPIJCIMA: Pitali ste kako da skinete olimpijske Vajber stikere? Evo objašnjenja

OLIMPIJSKE IGRE

PODRŠKA OLIMPIJCIMA: Pitali ste kako da skinete olimpijske Vajber stikere? Evo objašnjenja

Sport -

Nakon više od 185.000 preuzimanja, mnogi od vas su pitali kako se najbrže mogu skinuti ovi Vajber stikeri.

1 / 11

Ovo su načini na koje možete skinuti stikere i navijati na novi način za naš olimpijski tim.Način 1. Najbrži i najlakši način jeste da, ukoliko imate neki od Kurir olimpijskih stikera u svojim porukama, jednostavno kliknete na taj stiker i aplikacija će vas odvesti direktno do linka sa stikerima.Korak 1. Klik na stiker u poruci (slika ispod)

Korak 2.

Nakon što vam se otvori prozor sa slike ispod, aktiviranjem komande "besplatno preuzimanje" (Free Download) počeće instaliranje stikera na vaš uređaj (slika ispod).

Korak 3.

Nakon toga stikeri će biti vidljivi u meniju vašeg Vajber naloga sa svim ostalim Vajber stikerima. Prepoznaćete ih po orliću (na slici ispod)

Način 2.Ako još niste dobili stiker u poruci, najlakši način da preuzmete stikere je sledeći:Korak 1. Prvo morate ući u svoju Vajber aplikaciju na telefonu. Ukoliko imate Android telefon, u gornjem levom uglu treba da kliknete na meni Vajbera (tri linije) (Slika ispod).

Korisnici iOS telefona treba da kliknu na dugme "More", koje se nalazi u donjem desnom uglu aplikacije (Slika ispod).

Korak 2. Nakon što ste odradili prvi korak, Vajber će otvoriti slajder u kojem se nalaze druge opcije koje nudi ova aplikacija. U drugom koraku treba da pronađete opciju "prodavnica nalepnica" (Sticker Market), zaokruženu na slici ispod.

Korak 3. Nakon što uđete u prodavnicu, otvoriće vam se prozor sa svim stikerima koje Vajber nudi, a u kojem se nalaze i naši stikeri (zaokruženi na slici ispod).

Olimpijski Kurir stikeri ne moraju biti u vrhu tabele, s obzirom na to da se svaki ulazak u prodavnicu posebno ažurira, tako da, ukoliko ih ne vidite u početnom slajderu, skrolujte po ekranu u okviru aplikacije i naći ćete ih. Korak 4. Nakon što kliknete na naše stikere, aplikacija vas vodi do četvrtog koraka u preuzimanju i vaš ekran izgleda kao na slici dole:

Korak 5. Da preuzmete stikere, potrebno je samo da kliknete na zeleno polje na kojem piše "preuzmite" (Free Download). Stikeri su preuzeti kada polje zelene boje postane sivo i na njemu piše "preuzeto" (Downloaded) (slika ispod).

Šesti korak, slanje stikera, vrlo je jednostavno. Preuzeti stikeri nalaze se u meniju stikera kada hoćete da pošaljete poruku i imaju simbol orlića (slika ispod):

Ukoliko vam se stikeri svide, klikom na dugme za šerovanje možete na razne načine pozvati sve vaše prijatelje koji imaju Vajber da ih preuzmu (na slici):

To je to! Sad ste spremni da bodrite naše olimpijce pomoću Kurir olimpijskih Vajber stikera. Požurite i pridružite se armiji od preko 185.000 naših navijača koji već imaju ove stikere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track