ZABORAVITE HRVATE, FRANCUZE I OSTALE... Ako niste znali Srbija danas napada DVA FINALA! Podržimo naše sportske heroje!
Foto: FIBA

oni su ponos ove zemlje

ZABORAVITE HRVATE, FRANCUZE I OSTALE... Ako niste znali Srbija danas napada DVA FINALA! Podržimo naše sportske heroje!

Sport -

U danima kad je sva pažnja javnosti usmerena ka Mundijalu u Rusiji, naši sportisti beleže fantastične rezultate na velikoj sceni...

Sigurno znate da Novak Đoković danas u 14 časova nastavlja borbu za finale Vimbldona protiv Španca Rafaela Nadala. Fantastični Nole ima prednost od 2:1 u setovima i na korak je od velikog uspeha - prvog finala na Gren slemu posle 2016. godine i neugodne povrede koja mu je uništila jednu sezonu.

foto: Printscreen

Ono što verovatno niste znali... naša mlada ženska košarkaška reprezentacija je u polufinalu Evropskog prvenstva i danas od 18 časova igraće protiv Italije za plasman u veliko finale!

foto: FIBA

To su mahom one iste devojke koje su prošle godine napravile nestvaran uspeh u juniorskoj konkurenciji, kada su u mađarskom Šopronu osvojile srebrnu medalju.

Ponovo su u isti grad ispraćene tiho, bez velikih očekivanja, a vratiće se kao heroji. Plasman u polufinale premašio je sva očekivanja. Ni najveći optimisti nisu mogli da predvide takav uspeh. Međutim, one su verovale i ubeđene su da se tu ne završava njihova bajka, učiniće sve da se sa medaljom oko vrata vrate u Srbiju.

Podržimo naše sportske heroje!

14.00 Novak Đoković - Rafael Nadal

18.00 Srbija - Italija

SREĆNO!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track