Zvezda protiv Helsinkija na Arena sport TV
Foto: Kurir

Zvezda protiv Helsinkija na Arena sport TV

Sport -

Televizija Arena sport direktno će prenositi utakmicu sa našeg najvećeg stadiona na kojem se večeras od 20:45 u okviru drugog gola kvalifikacija za Ligu šampiona sastaju Crvena zvezda i Helsinki.

Ova medijska kuća navikla je svoje gledaoce na bogat program pre i po završetku važnih mečeva koje naši klubovi igraju na međunarodnoj sceni. I ovoga puta neće izostati uključenja sa nekoliko lokacija oko i na samom stadionu „Rajko Mitić“. Novinari reporteri Jovana Guzijan, Nikola Radočaj i Nemanja Paunović otkriće vam kako ide prodaja karata, videćete dolazak igrača, moći ćete da osetite atmosferu sa Autokomande odnosno Topčiderskog brda.

foto: Printskrin

U improvizovanom studiju u medija centru Marakane sačekaće vas u 20 časova Goran Svilar koji će o očekivanjima pred večerašnji susret izabranika Vladana Milojevića protiv švedskog šampiona razgovarati sa Zoranom Jovičićem, bivšim fudbalerom crveno-belih.

Jovičić je bio akter prethodnog dvomeča Crvene zvezde i Helsinkija koji je odigran 1997. godine u kome su crveno-beli slavili ukupnim rezultatom 3:1. Susreta u Helsinkiju odnosno u Beogradu od pre 22 godine, prisetiće se i legendarni komentator Zvonko Mihajlovski, koji je izveštavao sa ovih mečeva. Pored Zorana Jovičića gosti u studijskom programu Arena sport televizije koji počinje u 15 sati biće i Dalibor Škorić i Milan Dudić. Sigurno da je Marinu i ostatku ekipe neophodna pomoć sa tribina u novom pohodu ka elitnom klupskom takmičenju, međutim svi oni koji nisu u prilici da danas dođu na stadion „Rajko Mitić“ potpun ugođaj imaće uz program Arena sport televizije. Crvena zvezda – Helsinki, sreda 20:45, direktan prenos od 20:45 na Arena sport 1.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track