#OBRIJRADULJICU: SKINGUARD TIM IZAZVAO SVOG KAPITENA

Sport -

Kako Gillette SkinGuard brijač deluje na različitim tipovima kože i različitim bradama pokazali su igrači SkinGuard tima: košarkaši Novica Veličković i Branko Lazić, kao i glumci Bojan Perić i Aleksandar Radojičić. Oni su odgovorili na izazov svog kapitena Miroslava Raduljice i nakon napornih treninga poslati su na brijanje SkinGuard brijačima. Brijanje su završili bez iritacija, a svoje zadovoljstvo iskazali su istim izazovom koji su uputili Miroslavu Raduljici. Izazov #ObrijRaduljicu je počeo!

foto: Gillette Promo
foto: Gillette Promo

U istraživanju sprovedenom na teritoriji Srbije, za potrebe lansiranja novog Gillette SkinGuard brijača više od 65 odsto istaklo je da nema osetljivu kožu. Uprkos tome ispitanici starosti do 45 godina u podjednakom procentu rekli su i da ih iritira proces brijanja, kao i neprijatan osećaj na koži nakon brijanja. Muškarci su najviše iskazali nezadovoljstvo proisteklo zbog korišćenja tupog, nekvalitetnog žileta, dok su neki iziritirani čitavim procesom brijanja. Pored toga, našli su se i odgovori poput nezadovoljstva izazvanim dužinom samog procesa, moguće povrede, peckanja kože, loše pena za brijanje itd.

foto: Gillette Promo
foto: Gillette Promo

Brend Gillette®, kompanije Procter&Gamble, u Srbiji je lansirao novi SkinGuard brijač, inovaciju koja zadovoljava potrebe muškaraca koji imaju osetljivu kožu i kojima je potreban brijač koji ne iritira kožu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track