NEZAPAMĆEN TERORISTIČKI AKT PROTIV KOMPANIJE MERIDIAN I PRIVATNOG SEKTORA
Foto: NN/Ilustracija

NEZAPAMĆEN TERORISTIČKI AKT PROTIV KOMPANIJE MERIDIAN I PRIVATNOG SEKTORA

Sport -

U četvrtak 10. oktobra rano ujutru, napadnuto je i zapaljeno uplatno mesto kladionice “Meridian” u Bijeljini. Tom prilikom, nepoznati počinioci izvršili su teroristički napad na području Republike Srpske, pričinivši veliku materijalnu štetu. Na nezapamćeno drzak način zapaljeno je mesto javnog okupljanja, čime je ugrožena bezbednost i imovina građana.

Znajući kako bi se ovo delo tretiralo bilo gde u svetu, pozivamo nadležne organe Republike Srpske da se otrgnu uticajima lobista i da nas zaštite, kao i da što hitnije pronađu počinioce ovog terorističkog napada. Građani moraju imati zagarantovanu sigurnost i bezbednost svuda na teritoriji Republike Srpske i moraju im biti zaštićeni život i imovina.

Imamo poverenje u Vladu Republike Srpske da će ovaj akt terorizma rešiti i pokazati da postoji pravna država. Na taj način, Vlada Republike Srpske uliće sigurnost i poverenje građana i pravnih lica u pravni sistem Republike Srpske.

Ukoliko ne bude pomaka u istrazi, a u cilju očuvanja bezbednosti građana, naših igrača i zaposlenih u našim kompanijama, obratićemo se svim nadležnim institucijama Republike Srbije, predsedniku Republike i Vlade Republike Srbije, predstavnicima OEBS, EU, Evropskom parlamentu, Savetu Evrope, Interpolu i drugim međunarodnim institucijama i organizacijama.

Ovo je čist akt terora i istrajaćemo da se isti razreši, na način kako se to svuda u svetu čini, te da počinioci budu adekvatno kažnjeni.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track