OVAKO SU NAŠI ŠAMPIONI DOČEKALI NOVU GODINU: Neka je sa srećom!
Foto: Instagram

Uživanje

OVAKO SU NAŠI ŠAMPIONI DOČEKALI NOVU GODINU: Neka je sa srećom!

Sport -

Sportski praznici - Na velikim žurkama, u krugu porodice, na nekom putovanju, pa čak i na velikoj svadbi tako su se srpski sportisti provodili poslednjih dana decembra i prvih dana januara 2020.

foto: Instagram
foto: Instagram

Donela je 2019. godina mnogo radosti našim sportistima, pa samim tim i nama njihovim navijačima, a od 2020, koja je tek počela, očekujemo da bude bar toliko darežljiva. Naravno, i više ako je moguće.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedni su se odlučili da „novo leto“ dočekaju u krugu porodice (neki bi rekli „skromno“, a neki da ne može bogatije od toga), drugi na velikim žurkama, treći putujući po nekim lepim destinacijama... Nole je slavio s kolegama Viktorom Troickim, Dušanom Lajovićem i Olgom Danilović, a Ana Ivanović s mužem Bastijanom. Srpski atletičari Amela Terzić i Jasmin Ljajić odlučili su da naprave svadbu već 1. januara. Sjajan način za nov početak!

foto: Instagram

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović Novu je dočekao sa suprugom Kristinom, sinom i ćerkom, a već prvog dana 2020. igrao je za Fulam. Njegov kolega iz napada Srbije Luka Jović bio je sa sinom i devojkom Sofijom Milošević, dok su asovi Ajntrahta Filip Kostić i Dejan Joveljić u prazničnim džemperima kluba iz Frankfurta slali čestitke navijačima. Za porodičnu atmosferu uz neizbežnog Deda Mraza odlučili su se Milan Borjan iz Crvene zvezde i Aleksandar Katai, fudbaler LA galaksija.

foto: Instagram

Košarkašica Sonja Petrović i veslač Miloš Vasić praznike su proveli uživajući u čarolijama Barselone, a Vladimir Štimac sa suprugom i decom kod kuće.

foto: Instagram

A svi su imali iste želje... Zdravlja, sreće, a mi ćemo da dodamo - i medalja.

(Kurir.rs / Gojko Filipović / Foto:Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track