MERIDIAN, TIM KOJI VRAĆA OSMEH NA LICE Budi odgovoran - budi pobednik
Foto: Promo

MERIDIAN, TIM KOJI VRAĆA OSMEH NA LICE Budi odgovoran - budi pobednik

Sport -

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od najvažnijih načela kojim se vodi kompanija Meridian.

Uz pomoć prijatelja, Meridianbet je uspeo da doprinese unapređenju mnogih sfera društva, pa su tako zajedno sa proslavljenim košarkaškim trenerom, Svetislavom Pešićem, donirali Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih lica Pirot i obezbedili novac za lečenje malog Nemanje u Turskoj, kao i drugih mališana, kojima je pomoć bila preko potrebna.

Najmlađi su uvek prioritet i zato je kompanija Meridian donirala monitor Institutu za majku i dete u Beogradu, a mališanima obolelim od raka u bolnici u Nišu su uručeni pokloni i knjige, dok su Dečijoj bolnici za plućne bolesti i tuberkulozu obezbedili spirometar, a za bolnicu u Nišu plućni oksimetar.

Pomoć je otišla i u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović” u Beogradu.

Glavni cilj Meridiana je da svi imaju bolje uslove za lečenje i to je zvezda vodilja, koju će Meridian uvek pratiti.

Kompanija Meridian je svesna da je Srbija zemlja sporta i velikih sportista, te dosta ulaže u promovisanje i unapređenje manje popularnih sportova, a izgradnjom velikog broja terena želi da motiviše najmlađe da krenu pravim putem i izrastu u velike sportiste.

Meridan pruža podršku kampanjama protiv nasilja i sigurnim kućama, studentskim organizacijama fakulteta, sportskim klubovima i studentskim ligama.

Odgovornost prema zajednici treba da bude sastavni deo ponašanja svakog pojedinca, a Meridian se trudi da svojim odnosom prema društvu, doprinese da svakim danom bude sve više osmeha i da svaki dan donese neku novu pobedu u oblasti obrazovanja, zdravstva i drugim bitnim sferama društva.

Meridianbet - tim koji vraća osmeh na lice!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track