Najnovije vesti

SRPSKI ŠAMPIONI SU SE UDRUŽILI DA POMOGNU SVOM NARODU: Sportisti donirali 3.500 testova za koronu
Foto: Starsport©

Svaka čast!

SRPSKI ŠAMPIONI SU SE UDRUŽILI DA POMOGNU SVOM NARODU: Sportisti donirali 3.500 testova za koronu

Sport

Brojni srpski sportisti uključili su se aktivno u bitku protiv pošasti zvane koronavirus i donirali 3.500 testova preko potrebnih Srbiji

Srpski šampioni, uz čije rezultate smo se radovali prethodnih godina, odlučili su da se udruže i pomognu svom narodu u borbi protiv ove opake bolesti.

Marina Maljković, trener naših trofejnih košarkašica, okupila je brojne sportiste u ovoj ideji. Učešće su uzeli Milica Mandić (tekvondo), Tijana Bogdanović (tekvondo), Ivana Španović (atletika), Danilo Anđušić (košarka), Ivana Maksimović Anđušić (streljaštvo), Aleksandar Kukolj (džudo), Jovana Perković (karate), Zorana Arunović (streljaštvo), Maja Škorić (košarka), Petar Nenadić (rukomet), kao i treneri Roksanda Atanasov (karate), Jelena Arunović (streljaštvo), Dragan Jović (tekvondo), Miloš Pađen (košarka), Vladimir Vuksanović (košarka), Goran Obradović (atletika) i Vladimir Sašić koji su donirali oko 3.500 testova.

- Pitali smo nadležne šta je trenutno najpotrebnije da bi što pre pobedili pritivnika i na ovom terenu, a to su trenutno testovi! Uz disciplinu svih nas verujem da ćemo sve ovo prebroditi - istakla je Milica Mandić.

Javio se iz Mađarske i rukometaš Petar Nenadić.

- Nisam u Srbiji, ali želim svim srcem da pomognem svom narodu!

Košarkašica Maja Škorić je poručila:

- Ovu bitku svi zajedno moramo da dobijemo! Samo treba slušati nadležne.

Atletičarka Ivana Španović veruje u srpsko zajedništvo:

- Moramo da budemo jaki i uporni! Nadam se da smo ovim testovima bar donekle pomogli da Srbija što bolje preskoči koronavirus.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...