MALA NUŽDA JEDAN, A VELIKA DVA: Murinjovo urnebesno objašnjenje Dajerovog trčanja u WC i još LUĐA FOTOGRAFIJA igrača Totenhema!
Foto: Reuters

zov prirode

MALA NUŽDA JEDAN, A VELIKA DVA: Murinjovo urnebesno objašnjenje Dajerovog trčanja u WC i još LUĐA FOTOGRAFIJA igrača Totenhema!

Sport -

Derbi Čelsija i Totenhema dovoljan je sam po sebi da igra bude na nivou i da se o njemu priča.

Ali o onom od sinoć priča se iz potpuno bizarnog razloga, a u glavnim ulogama su trener Totenhema Žoze Murinjo i njegov igrač Erik Dajer.

Nesrećni Erik je, naime, usred meča morao u WC, pa je brže-bolje otrčao u svlačionicu i tamo se zadržao nekoliko minuta. Po mišljenju Murinja predugo, pa je Portugalac pohitao za njim.

- Morao sam da odem i da mu stvorim pritisak, da mu kažem da ubrza. Nismo imali više zamena, a Dajer je onda napravio nešto nadljudski. Morao je da igra dva meča za 48 sati, odgovorni ljudi očigledno ne misle na fudbalere. Ali ja mislim. Erik neće igrati u četvrtak, ne planiram da ga ubijem. Problem u celoj ovoj komičnoj situaicji je što se nije radilo o maloj nuždi - poentirao je Murinjo.

A onda je Dajer, koji se vratio u igru, pa dao gol iz penala, objavio fotografiju sa nagradom za najboljeg igrača utakmice i komentarom do suza zasmejao ceo svet:

The real M.O.M

A post shared by Eric Dier (@ericdier15) on

- Pravi igrač utakmice - napisao je Dajer očigledno dodeljujući nagradu wc šolji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track