TIKET ZA ANALE - Pogledajte kako je ovaj CAR uspeo da pogodi CELU LIGU ŠAMPIONA (FOTO)
Foto: Promo

TIKET ZA ANALE - Pogledajte kako je ovaj CAR uspeo da pogodi CELU LIGU ŠAMPIONA (FOTO)

Sport -

Ovaj tiket je apsolutno prešao igricu zvanu klađenje na Ligu šampiona! Najmanje što možemo reći za ovu majstoriju koja zlatnim slovima ostaje upisana u istoriju sportskog klađenja u Meridianu i celoj Srbiji.

Dobitni tiket koji vidite, rapsodija klađenja na fikseve, pandan je čuvenim listićima sportske prognoze.

O ovakvim isplatama sanja svaki igrač, poznati su još i „tiketi iz sprdnje“, ali kad „dođu“ i kao ovaj preplave internet – to obično bude „hall of fame“.

Na uplatnom mestu kladionice Meridian ovaj igrač na 20 uloženih dinara inkasirao 275.855,55 dinara, zahvaljujući bonusu na broj parova koji od nedavno iznosi čak 2000%!

Osam mečeva - ukupna kvota 12.538,89, komplet program Lige šampiona prošlog utorka.

Sistem zvani „kec, iks, dva“ – ma ovo 99% igrača ni za tri života ne bi pogodila. Uz ogromnu, ogromnu žal što ulog nije bio jači.

foto: Promo

Pre nego što u detalje pogledamo ovak tiket – podsećamo te da Meridian sve novoregistrovane igrače časti ubedljivo najvećim bonusom na tržištu klađenja – 1500 RSD BONUSA BEZ IKAKVOG USLOVA!

Bonus preuzmi OVDE.

Šta je tek ovaj car od igrača pogodio… Da će Bajern, iako u kombinovanom sastavu, doći do boda u Madridu, da će Atalanta biti ta ekipa kojoj će autsajder Midtjiland pomrsiti račune i uzeti svoj prvi bod u grupi, da će Inter pobedom u gostima ostati u igri za 1/8 finala, i naravno da će Šahtjor u snežnom Kijevu „rashodovati“ kraljevski klub.

Da ne pričamo o pobedi Marseja, Liverpula i Salcburga.

A Siti? Zamislite drame i preskakanje srca kada je Siti u Portu za 0:1, koji je VAR poništio i spasao od propasti ovakvu epsku priču.

A novokrunisanom kralju klađenja – skidamo kapu i dobrodošao u kladioničarski Hall of fame!

Uz najveći bonus na tržištu i večerašnje izdanje LŠ neka sledeća ovakva priča bude baš tvoja!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja