NAPAD NA ANU IVANOVIĆ: Bivšu teniserku kritikovali što slavi i katolički Božić!
Foto: Instagram

IZGRDILI JE

NAPAD NA ANU IVANOVIĆ: Bivšu teniserku kritikovali što slavi i katolički Božić!

Sport -

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger jedan su od najskladnijih bračnih parova na svetskoj javnoj sceni, što mnogima, naročito u Srbiji - smeta. Tome u prilog govore komentari puni mržnje koje su bivšoj teniserki uputili njeni zemljaci, a razlog je to što proslavlja katolički Božić - koji slavi fudbaler.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Instagram

Fotografija Ane i Švajnija kako poziraju pored jelke, a koju je ona objavila na Tviteru obišla je svet, a pored brojnih pozitivnih komentara na račun njihovog izgleda i toga da deluju zaista srećno bilo je i onih zlonamernih.

- Već smo postavili jelku. Ko je još spreman za Božić? - napisala je Ana ispod slike, što je mnogim našim ljudima dalo za pravo da je napadnu kako je "izdajica", kao i da "nije patriota", da "treba da se stidi što obeležava taj praznik", a zasmetalo im je i to što je objavu napisala na engleskom jeziku.

Ana Ivanović
foto: Printscreen Tviter

- Tvoj Božić je 7. januara. Kakva si ti to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija. Šta je, već si zaboravila kad ti je Božić - neki su od komentara na Tviteru.

Ana Ivanović
foto: Printscreen Tviter

Drugi su otišli toliko daleko da su rekli da je bivša teniserka izdajica jer je izabrala "Švabu", a zamerili su joj što se i 2009. slikala s bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom.

Ana Ivanović
foto: Printscreen Tviter

S druge strane, bilo je i onih koji su branili Ivanovićevu.

Ana Ivanović
foto: Printscreen Tviter

- Šta se ljudima tačno ne sviđa kod slike Ane Ivanović? Što je lepa, srećna, bogata, ima jelku? Ako sam dobro skontala, danas se mrzi Ana Ivanović. Prekinite više da napadate ženu, naravno da će da slavi praznike svog muža. Najuspešniji sportista, branila je zemlju i zastavu Srbije časno i srcem - bili su komentari onih koji su je branili, a mnogi su podsetili i na to da je Ana za vreme pandemije pomogla Srbiji i donirala 50 respiratora, dok su se neki i našalili:

Ana Ivanović
foto: Printscreen Tviter

- Ana Ivanović je jedina Srpkinja koja se udala za Nemca iz ljubavi, a ne zbog papira.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track