Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.
Foto: EPA

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

Sport -

Ove subote bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

DORTMUND - AUGZBURG (SUBOTA, 15.30), KEC 1,33

Činilo se da je promena na klupi donela očekivanu reakciju, ali su stvari u Dortmundu brzo vratile na staro. Borusija kašljuca, pa neko strada i veže se nekoliko dobrih rezultata i onda ponovo kiksevi. Već tri meča zaredom Milioneri nisu pobedili, a ako za dva poraza od Leverkuzena i Menhengladbaha može da se nađe opravdanje, za remi kod kuće sa tragičnim Majncom, ne može. Danas Dortmund posle turneje igra kod kuće, na megdan stiže Augzburg. Bavarski tim je prošog vikenda pobedom prekinuo niz od tri poraza, a sada je pred njim serija teških duela, protiv ekipa iz vrha. Dortmund je jedan od njih, uprkos tome što je ispao iz šampionske trke, od Lige šampiona nije digao ruke.

REAL MADRID - LEVANTE (SUBOTA, 16.15), KEC 1,45

Posle tri neuspešna nastupa u nizu - remija 0:0 sa Osasunom, poraza 2:1 u polufinalu Superkupa od Bilbaa i sramne eliminacije iz Kupa kralja od trećeligaša Alkojana - Real Madrid je konačno uspeo da pobedi. Stradao je Alaves sa 4:1, a sastav Zinedina Zidana tako je ostao na drugom mestu sa sedam bodova manje od vodećeg gradskog rivala Atletika. Na noge Blankosima dolazi Levante, jedan od najslabijih timova na strani u ligi. Real je pobedio u prvom meču sezone sa 2:0 u Valensiji i sličan ishod treba očekivati i danas.

INTER - BENEVENTO (SUBOTA, 20.45), KEC 1,32

Inter posle velike pobede u četvrtfinalu Kupa protiv gradskog rivala Milana dočekuje Benevento. Nerazurri su trenutno dva boda iza Rosonera na tabeli Serije A i danas imaju imperativ pobede, tako bi ispravili kiks u prošlom kolu protiv Udinezea. Benevento za sada ima solidnu sezonu i tačno je tamo gde želi da bude, na sredini tabele sa osam bodova više od zone ugroženih. Inter je u prvoj međusobnoj utakmici slavio sa 5:2, i možda sada neće biti goleade, ali slavlje milanskog sastava se podrazumeva.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track