SRPSKA DOMINCIJA! Naši sportisti osvojili rekordnih 9 MEDALJA na OI u Tokiju! Ovo su NAŠI HEROJI!
Foto: Profimedia, EPA, AP

SPORTSKA SILA

SRPSKA DOMINCIJA! Naši sportisti osvojili rekordnih 9 MEDALJA na OI u Tokiju! Ovo su NAŠI HEROJI!

Sport -

Srpski takmičari se iz Japana vraćaju sa jednim odličjem više nego što su doneli iz Rio de Žaneira

Raduj se, Srbijo, naši sportisti se sa Olimpijskih igara vraćaju sa ček devet medalja! Pao je rekord, pošto smo u Riju 2016. kao samostalna Srbija osvojila osam odličja.

Fantastično je što je naša četa osvojila čak tri zlata, najpre nas je obradovala tekvondistkinja Milica Mandić, koja je došla do drugog olimpijskog zlata u karijeri, onda je najsjajnijum sjajem na karate tatamiju zasijala Jovana Preković, da bi poslednjeg dana Igara stiglo ono što smo svi očekivali - zlato neverovatnih „delfina“.

Olimpijci
foto: Profimedia

Srebro je zasijalo na grudima strelca Damira Mikeca, koji je imao mirnu ruku i oštro oko kad je bilo najpotrebnije. Njegov kolega Milenko Sebić „upucao“ je bronzu, a Tijana Bošković je u tekvondu donela još jednu takvu medalju. Basketaši su sanjali zlato, ali i bronza lepo sija, a takvu medalju u Srbiju je doneo i rvač Zurab Datunašvili.

Olimpijci
foto: Profimedia

Srbija je i najuspešnija zemlja u regionu jer je osvojila devet medalja, prate nas Hrvati sa osam...

stampano izdanje 09.08.2021.
foto: Kurir

DANAS POKLON U DNEVNIM NOVINAMA KURIR! NOŽ ZA TESTO

Danas ćete uz dnevne novine Kurir dobiti na poklon NOŽ ZA TESTO. Napravljen je od izdržljive plastike, a oštro sečivo sa lakoćom može da preseče testo, koje se za njega neće zalepiti. S njim možete seći testo za hleb, picu, kolače ili fondan. Jedinstven dizajn vam omogućava da sečete testo i unutar činije ili da ga izvadite iz posude bez lepljenja.

poklon
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track