Kladionica Victory ti daje TRI ŠANSE ZA BESPLATNI TIKET!
Foto: Promo

Kladionica Victory ti daje TRI ŠANSE ZA BESPLATNI TIKET!

Sport -

Prva šansa - poklon tiket svim novim igračima. Sve što je potrebno da uradite je da se registrujete i potvrdite vaš nalog uz pomoć linka u nastavku i sastavite nikad bolji tiket.

Registrujte se ovde i preuzmite svoj besplatni tiket.

Vikend ispred nas donosi puno uzbuđenja za sve ljubitelje sporta i sportskog klađenja.

Čeka nas odlučujući meč fudbalske reprezentacije Srbije za direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

Direktan prenos meča se gleda u nedelju u Victory Bet & Bar-u, na uglu ulica Maksima Gorkog i Južnog bulevara na Vračaru.

Victorybet
foto: Promo

Pored odlične ponude hrane i pića, tu vas čeka i druga šansa za poklon tiket.

Sve što treba da uradite je da posetite Fejsbuk ili Instagram stranicu kladionice Victory i da pogodite tačan rezultat utakmice u komentarima najavnog posta za meč odluke i poklon tiket je vaš!

Ukoliko više volite košarku, od petka do nedelje gledamo "Streetball 3X3 elite" turnir u tržnom centru "Galerija" u Beogradu. Vrhunske basket ekipe predvodi zvezda i osvajač olimpijske medalje, Dušan Domović Bulut.

Victorybet
foto: Promo

Uživajte u mečevima najboljih domaćih basketaša, podelite fotografiju sa turnira, tagujte našu Fejsbuk ili Instagram stranicu i iskoristite treću šansu da osvojite Victory besplatni tiket.

Novi ste igrač? Registrujte se ovde i preuzmite svoj besplatni tiket.

Victory.rs donosi posebno iskustvo onlajn klađenja uz pomoć tehnološki najmodernije platforme svetskog ranga. Bez čekanja, uz brze i sigurne isplate u svega nekoliko klikova. I ono najvažnije - odlične kvote, kao i više od 700 igara koje nećete pronaći na drugim mestima.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track