MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Sosijedad 1,48, Jang Bojs 1,55, Lans 1,55, LA Rems 1,60!
Foto: Profimedia

MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Sosijedad 1,48, Jang Bojs 1,55, Lans 1,55, LA Rems 1,60!

Sport -

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas, ali i za planetarni događaj dana - NFL Superboul.

Sosijedad je favorit u sudaru sa Granadom, kao i Lans protiv Bordoa, a ta dva meča možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete. Najveće kvote na svetu biće još i na pobedu Jang Bojsa nad Bazelom u derbiju prvenstva Švajcarske, kao i na trijumf LA Remsa u najvažnijoj utakmici u američkom sportu.

SOSIJEDAD - GRANADA (NEDELJA, 18.30), KEC 1,48

Jedan od pretendenata na evropski fudbal i iduće sezone muči se u poslednje vreme. Bez slavlja je na tri meča u svim takmičenjima. Sosijedad je do sada u La Ligi posle 22 kola ostvario devet pobeda i osam remija, koji su mu doneli 35 bodova i trenutno sedmu poziciju. U poslednja dva kola tim iz San Sebastijana igrao je nerešeno bez golova sa Hetafeom i Valensijom, a već kroz četiri dana očekuje ga duel sa RB Lajpcigom u sklopu borbe za osminu finala Lige Evrope. Večeras se bori sa Granadom, koja je ove sezone neprepoznatljiva. Posle 23 kola, crveno-beli imaju pet pobeda i devet nerešenih ishoda, koji su im doneli 24 boda i otuda su na 16. mestu na tabeli. U prošlom kolu Granada je izgubila od Real Madrida (0:1).

JANG BOJS - BAZEL (NEDELJA, 14.15), KEC 1,55

Švajcarsku Superligu očekuje prava vrhunska utakmica u trećoj rundi posle nastavka sezone. Prestonički Jang Bojs, ujedno i višestruki uzatsopnih šampion u goste dočekuje dvadesetostrukog nosioca titule iz Bazela. Dve ekipe, koje su na drugom i trećem mestu tabele, daleko iza neočekivanog lidera Ciriha, deli samo bod u korist Bazela. Prethodna dva ovosezonska susreta završena su rezultatom 1:1, a prolećni deo kampanje Momci iz Berna i Rotblau otvorili su identično, sa četiri osvojena boda iz dva duela.

LANS - BORDO (NEDELJA, 17.05), KEC 1,55

Ove sezone Lans može da bude zadovoljan rezultatima, ali za sada nema dovoljno stabilnosti. U šampionatu Lige 1 ekipa sa severa zabeležila je devet pobeda i šest nerešenih ishoda u 23 kola, što joj je donelo 33 boda i devetu poziciju na tabeli. U poslednja tri susreta na svim frontovima Lans je poražen, a danas dočekuje Bordo. Žirondinci su u daleko težem stanju, pošto su ostvarili samo četiri pobede i osam remija, pa sa 20 bodova nisu odmakli daleko od fenjera. Učinak ekipe u defanzivnoj liniji je očajan, primila je 58 golova. U poslednjih pet kola Žirondinci su savladali jedino Strazbur (4:3), a ceh slabim rezultatima platio je trener Vladimir Petković.

LOS ANĐELES REMS – SINSINATI BENGALS (PONEDELJAK, 00.30), KEC 1,60

Remsi će biti drugi tim u istoriji Superboulova, najvažnije utakmice u američkom sportu, koji će za Lombardijev trofej da igra na svom terenu, velelepnom Sofaj stadionu u Holivudu. Očekuje se revolveraški obračun sjajnih kvoterbekova, Metjua Staforda i Džoa Baroua. Tas na vagi mogla bi da bude odbrana tima iz Los Anđelesa koja se pokazala kao mnogo bolja u dosadašnjem toku šampionata od one ekipe iz Ohaja. Fantastični tekl Eron Donald će biti stalna pretnja po kvoterbeka Sinsinatija. Ove dve ekipe su iz različitih konferencija, pa se sastaju retko. Pre tri godine su Remsi dobili na svom stadionu Bengalse sa 24:10, a pre toga je Sinsinati pobedio dva puta tim iz Los Anđelesa. Četa Šona Mekveja se vraća u Superboul posle tri godine, dok je ekipa iz Ohaja u igri za trofej treći put. Prva dva puta je poražena, a poslednji put pre 34 godine.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track