KLADIMO SE DA ZNAŠ! Koliko golova će Dušan Vlahović postići do kraja sezone?
Foto: Profimedia

KLADIMO SE DA ZNAŠ! Koliko golova će Dušan Vlahović postići do kraja sezone?

Sport -

Isprati epski duel uz specijalnu ponudu u Meridianu!

Konačno je na red došla utakmica koja se dugo čekala. Od samog odlaska iz Fiorentine, Dušan Vlahović je bio česta meta negativnih komentara navijača, ali i uprave kluba.

***PREUZMI 500 RSD – KLADI SE NA GOLOVE***

Reprezentativac Srbije se nije previše obazirao na „priče iz komšiluka“ već je maksimalno ozbiljno pristupio obavezama u dresu Juventusa. Nakon početnog privikavanja postao je udarna igla u napadu „stare dame“, što sigurno ne može da raduje navijače tima iz Firence.

Fiorentina će dočekati Juventus na stadionu „Artemio Franki“ u okviru polufinala Kupa Italije, a sam meč će sigurno izazvati mnogo emocije i sa jedne i sa druge strane.

Tim povodom, kladionica Meridian vam je spremila fantastičnu ponudu za pomenuti meč, ali pre nego što pređemo na nju, imamo za vas važno obaveštenje!

Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog na sajtu Meridian kladionice, registrujte se na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo!

***PREUZMI 500 RSD – KLADI SE NA GOLOVE***

A kako najbolje da iskoristite ovaj sjajan bonus? Lako i jednostavno, samo pogledajte šta Meridian ima u svojoj bogatoj ponudi za duel između Fiorentine i Juventusa.

Tu su pre svega standardne kvote na konačan ishod meča. Juventus je sa velikim pravom favorit protiv „ljubičastih“ zbog čega je kvota na pobedu gostiju 2.30. Sa druge strane, kvota na pobedu domaćina iznosi 3.00, dok je potencijalni iks ima najmanje šanse sa kvotom 3.35.

Ali, ako mislite da je tu kraj opasno ste se prevarili!

Kladionica Meridian vam je spremila specijal koji se odnosi na učinak jednog od najboljih mladih napadača Evrope, Dušana Vlahovića.

Kao što smo rekli Kup Italije je ušao u sam finiš što znači da devetka Juventusa mora da bude na visini zadatka. Zato ako mislite da će Dušan Vlahović postići dva ili više pogodaka spremili smo vam kvotu 2.25.

Za one koji vole veće izazove kvota na tri i više golova srpskog fudbalera do kraja Kupa Italije iznosi 6.00.

Ostale specijale koje za vas ima kladionica Meridian, a tiču se učinka Dušana Vlahovića u Ligi šampiona i Seriji A možete pronaći na meridianbet.rs.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track