NAJJAČE KVOTE NA SVETU U MOZZARTU: Valjadolid 1,90, Almere 1,65, SAD 1,48!
Foto: EPA-EFE/Ballesteros

NAJJAČE KVOTE NA SVETU U MOZZARTU: Valjadolid 1,90, Almere 1,65, SAD 1,48!

Sport -

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas.

U pitanju su dvojke na Valjadolid protiv Alkorkona - a ovaj meč možete da gledate uživo (besplatno) na sajtu mozzartbet.com - i Almere u sudaru sa MVV Mastrihtom, kao i jedinica na Sjedinjene Američke Države protiv Paname u KONKAKAF borbama za plasman na Mundijal.

ALKORKON - VALJADOLID (NEDELJA, 18.15), DVOJKA 1,90

Alkorkon je na poslednjem mestu na tabeli španske Segunde. Klub je u 32 kola sakupio 18 bodova što je čak 19 manje od Malage koja je prva iznad crte. U poslednjim rundama Alkorkon je igrao prilično dobro za tim koji drži fenjer. Izgubio je samo jednom u pet kola, od Luga (0:1). U preostalim susretima remizirao je tri puta i jednom pobedio. Danas ima težak zadatak pošto mu u goste stiže Valjadolid, koji ima potpuno drugačiju situaciju u prvenstvu. On je na trećem mestu sa 58 bodova. Drugoplasirana Almerija mu beži četiri koraka, a Tenerife zaostaje tri. U poslednjim mečevima, Valjadolid je igrao još lošije od rivala u ovom kolu - dva puta je izgubio u dva prethodna meča.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

MVV MASTRIHT - ALMERE (NEDELJA, 16.45), DVOJKA 1,65

MVV Mastriht je na 18. mestu na tabeli Erstedivizije sa 29 osvojenih bodova. Tim ima u proseku barem jedan postignut gol po utakmici, ali je užasan u defanzivi i prima preko dva gola po duelu ove sezone. Mastriht je vezao pet poraza kod kuće, a ujedno ne zna za slavlje pred svojom publikom na devet minulih mečeva. U prošlom kolu MVV u gostima pobedio De Grafšap (3:1), a sada će pokušati da nasavi tim putem protiv Almerea. Gosti imaju nešto bolje rezultate od rivala i ima tri boda više. Almere je dobio tri borbe zaredom, a u prethodnom kolu je savladao Den Boš sa 2:0.

SAD - PANAMA (PONEDELJAK, 01.00), KEC 1,48

Selekcija SAD je prošle godine osvojila titulu na Gold kupu, u prilično samouverenom maniru, pobedivši sve utakmice na turniru. U kvalifikacijama za Selekciju za Svetsko prvenstvo u Kataru Jenkiji imaju dobre šanse da reše sve dileme oko odlaska na Mundijal. Na kontu momaka Grega Berhaltera šest pobeda i četiri remija, što im donelo 22 boda i drugu poziciju na tabeli. Posle uspeha u duelu sa Hondurasom (3:0), domaćin je remizirao sa Meksikom (0:0). Reprezentacija Paname se plasiraa na završni turnir Gold kupa, ali nije uspela da stigne do plej-ofa. U borbi za svetsku smotru Panama je petoplasirana i u finalne dve runde će da traži pomak na četvrto mesto koje donosi baraž. U poslednja četiri kola Panama je izborila samo jednu pobedu nad Jamajkom (3:2). Pored toga, ekipa je dva puta izgubila i u prošlom kolu igrala nerešeno sa Hondurasom (1:1), i sada je bod daleko od četvrtoplasirane Kostarike.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track