SJAJAN PROVOD ZA JEDAN DAN: Doha i Mundijal su nadohvat ruke uz najveće kvote u Mozzartu
Foto: EPA

SJAJAN PROVOD ZA JEDAN DAN: Doha i Mundijal su nadohvat ruke uz najveće kvote u Mozzartu

Sport -

Budi jedan od 122 putnika na meč Svetskog prvenstva u Kataru između Brazila i Srbije na velelepnom Lusail stadionu

Mozzart avion sa 122 mesta je spreman. Posle dugo vremena fudbalska reprezentacija Srbije ima tim koji ima priliku da dogura daleko na Svetskom prvenstvu, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha.

Kao ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije Mozzart je spremio takmičenje "Pogodi najveću kvotu", i svakodnevno deli nagrade najuspešnijima, a to je put i karta za meč Brazil - Srbija na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Doha čeka najbolje kladioce, koji će već sutradan u Mozzart lokalima moći da se hvale prijateljima i prepričavaju dogodovštine sa velelepnog Lusail stadiona.

Ukrcavanje u avion mogu da vam olakšaju najjači koeficijenti, koje bukmejkeri Mozzarta nude svakodnevno. Za petak su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su jedinice na Real Madrid protiv Betisa u poslednjem kolu Primere i na Okser u polufinalnom okršaju sa Sošoom u borbi za plasman u francusku Ligu 1.

REAL MADRID - BETIS (PETAK, 21.00), KEC 21.00

Ove sezone je Real Madrid osvojio titulu šampiona Španije pre roka. Pre poslednjeg kola Primere Blankosi su ostvarili 26 pobeda i sedam remija, što im je donelo 85 bodova i prvo mesto na tabeli. Uz to, Real je još u januaru osvojio Superkup Španije. U Ligi šampiona, madridski velikan je samouvereno prošao grupnu fazu, posle čega je u prolećnoj fazi eliminisao PSŽ, Čelsi i Mančester Siti i plasirao se u finale. Betis je ove sezone ispao u osmini finala Lige Evrope, pošto je posle izbacivanja Zenita ispao u sudaru sa Ajntrahtom. Zeleno-beli su osvojili Kup kralja, pošto je u izvođenju penala pobedio Valensiju. U šampionatu je Betis zabeležio 19 pobeda i sedam remija u 37 kola, i sa 64 boda zauzima peto mesto.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

OKSER - SOŠO (PETAK, 20.30), KEC 2,25

Prošle sezone Okser je imao sreće i završio je izvan pozicija koje vode u plej-of za promociju, ali u tekućoj kampanji to nije propustio. U 38 kola tekuće sezone belo-plavi su ostvarili 21 pobedu i 11 nerešenih mečeva, što im je donelo 74 boda i treću poziciju na tabeli. Okser je imao drugi najbolji napad u ligi. U poslednja dva kola, današnji domaćini su se savladavši Avr (2:1) i Amijen (2:1). Sošo je u šampionatu ostvario 19 pobeda i 11 mirnih ishoda, što mu je donelo 68 bodova i petu poziciju na tabeli. Učinak ekipe u navali je bio veoma skroman, ali u ovosezonskom porazu od Oksera dao je dva gola (3:2, 0:0). U poslednja dva kola Lavovi su izgubili od Pariza (1:2) i remizirali sa Dižonom (2:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track