Mogu li niželigaši da sruše najveće kvote na svetu na Fluminense i Ranhajm?
Foto: EPA-EFE/ANDRE COELHO

Mogu li niželigaši da sruše najveće kvote na svetu na Fluminense i Ranhajm?

Sport -

Mozzart daje najjače koeficijente

Lopta trenutno miruje u vrhunskim evropskim ligama, ali to ne znači da bukmejkeri iz Mozzarta odmaraju. Naprotiv. Svakodnevno nude promo kvote.

Za danas su spremili dva koeficijenta koja će u svakom trenutku biti najveća na svetu. Radi se o jedinici na Fluminense protiv Kruzeira u sklopu Kupa Brazila, odnosno dvojci na Ranhajm na gostovanju niželigašu Nardu u sklopu najmasovnijeg takmičenja u Norveškoj.

FLUMINENSE - KRUZEIRO (ČETVRTAK, 23.55), KEC 2,00

Fluminense je pružio dobre rezultate prošle godine i završio je na sedmoj poziciji u Seriji A. Neuspešan je bio start tima u Kopa Sudamerikani, gde je Flu ostvario tri pobede i dva remija, što nije bilo dovoljno za plasman u plej-of. Ove sezone posle 13 kola Flu je zabeležio pet pobeda i tri iksa, što mu je donelo 18 bodova i šesto mesto na tabeli. Posle remija sa Amerikom Mineiro (0:0), Flu je pobedio Avai (2:0). Dvostruki osvajač Kopa Libertadores i četvorostruki šampion Brazila prošle sezone osvojio je tek 14. mesto u Seriji B i nije mogao ni da se približi povratku u elitni rang. Početak novog šampionata Serije B je optimističniji jer su Lisice u 13 kola zabeležile 10 pobeda i jedan remi, i prve su na tabeli. Posle poraza od Vaska (0:1), gosti su pobedili Ponte Pretu (2:0).

NARDO - RANHAJM (ČETVRTAK, 18.00), DVOJKA 1,30

Ranhajm je možda nekoliko nivoa iznad Narda, ali morao bi da bude oprezan kako se ne bi opekao. Doskorašnji član najjačeg rang Norveške je veliki favorit, zauzima treće mesto u drugoj ligi i jedan je od glavnih pretendenata na promociju. Neporažen je na šest minulih mečeva na svim frontovima, i deluje da nema šanse da će četvrtoligaš Nardo da mu poremeti balans. Međutim, možda može da mu oteža posao. Nardo je prosečno postizao tri gola u poslednjih pet utakmica kod kuće, ali Ranhajm u proseku daje četiri pogotka na tri protekla duela.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track