Viking i BATE Borisov jure najveće kvote na svetu
Foto: Shutterstock

Viking i BATE Borisov jure najveće kvote na svetu

Sport -

Mozzart daje najjače koeficijente

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su dve kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas.

Trećeplasirani sastav iz prošlosezonske Elitserije krenuo je odlično u novu kampanju, ali je trenutno Viking na stranputici i čeka se njegova reakcija. Nalazi se na trećem mestu na tabeli pošto je nanizao tri poraza, pa se možda već danas vrati na pobedički put protiv Rozenborga koji nikako da "klikne" na gostovanjima (ovaj okršaj možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete).

Ujedno, Mozzart nudi promo kvotu i na slavlje BATE Borisova u okršaju sa Energetikom. Domaći tim igra promenljivo prethodnih sedmica, ali je i dalje lider sa samo jednom izgubljenom utakmicom, ali ga sada očekuje najbliži protivkandidat koji mu je samo na bod zaostatka.

VIKING - ROZENBORG (NEDELJA, 20.00), KEC 1,90

Viking zauzima treću poziciju u prvenstvu Norveške i sakupio je 21 bod. Odlično je počeo sezonu i pobeđivao meč za mečom, gotovo bez poraza. Ali sada je počeo da pokazuje loše rezultate, koji su povezani, pre svega, sa povredama nekoliko igrača. Viking je izgubio u protekla tri duela od Stremsgodseta (2:3), Sandefjorda (1:2) i Havesunda (2:4), pa izlaz traži u sudaru sa Rozenborgom. Tim iz Trondhajma još može da popravi plasman, ali je za sada na sedmom mestu i ima 17 bodova. Posle neuspešnog duela sa liderom Lilestremom (1:3), Rozenborg se pribrao i savladao Kristijansund (3:1).

BATE BORISOV - ENERGETIK (NEDELJA, 17.00), KEC 1,55

BATE Borisov je stigao na vrh tabele šampionata Belorusije u poslednjem kolu, kada je pobedio Sluck (4:0), dok je glavni konkurent Energetik dozvolio sebi kiks u meču protiv Dnjepra (1:1). Danas tim iz Borisova može da ide na četiri boda prednosti ako pobedi, a u poslednjih pet kola BATE je ostvario samo dve pobede. Najneočekivaniji je bio domaći poraz od Isloča (0:1). Energetik uoči početka lige u prognozama stručnjaka nije smatran među glavnim pretendentima na medalje. Ipak, posle 12 kola ekipa je na drugoj poziciji, na samo bod zaostatka za današnjim protivnikom. Gosti su nedavno imali seriju od četiri pobede u nizu, a onda se desio remi sa Mogiljevom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Promo - tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track