MOZZART BET SUPERLIGA: Šta sve treba da znate i čemu da se nadate
Foto: Promo

MOZZART BET SUPERLIGA: Šta sve treba da znate i čemu da se nadate

Sport -

Mozzart je spremio brojna iznenađenja povodom početka najvažnije sezone u istoriji srpskog elitnog ranga

Vreme je za Mozzart Bet Superligu!

Sezona 2022/2023, koja počinje večeras u 20.00 utakmicom Voždovac - Novi Pazar, biće jedna od najvažnijih u istoriji srpskog elitnog fudbalskog ranga, s obzirom na to da će prvi put prvak Srbije imati zagarantovano mesto u grupama Lige šampiona, a čak pet klubova izboriće plasman u Evropu.

Ne čudi što su se klubovi dobro pojačali, što garantuje dobar fudbal, najbolji u regionu a i šire, a i novi generalni sponzor Superlige Mozzart rešio je da povodom početka takmičenja obraduje sve na sledeći način:

DAJEMO NAJVEĆE KVOTE NA SVETU

Navikli ste već da u Mozzartu uvek možete pronaći najbolje kvote, a za Mozzart Bet Superligu u svakom trenutku, već od prvog kola, u Mozzartu ćete uvek naći najveće kvote na svetu. Pogledajte parove prvog kola i kvote.

POKLANJAMO BONUS OD 500 DINARA

Povodom početka Mozzart Bet Superlige, Mozzart časti sa 500 dinara - registruj se prvog takmičarskog vikenda srpske elite (dakle, u subotu 9. i nedelju 10. jula) besplatno na sajtu mozzartbet.com i zaradi pravi bonus od 500 dinara!

Pravo na bonus ostvaruju igrači koji se registruju 9. i 10. jula 2022. i uspešno verifikuju svoj nalog. Ukoliko igrač tokom ovih datuma kompletira proces registracije i verifikacije, bonus u iznosu 500 RSD će mu biti dodeljen u ponedeljak i biće raspoloživ na kartici Freebet za uplatu svih tiketa.

Više pročitajte OVDE.

ČASTIMO PIVO

Specijalno za Mozzartove igrače koji vole da svoje tikete uplate na uplatnim mestima, pripremili smo besplatno pivo u Mozzartovim lokalima širom Srbije!

Sve što je potrebno jeste da na tiketu sa minimalnom uplatom od 100 dinara stavite barem jedan par Mozzart Bet Superlige i čeka vas besplatno pivo, bez obzira na to da li je tiket dobitan ili ne.

DAJEMO SPECIJALNE KVOTE: ZVEZDINA DUPLA KRUNA 2,30, PARTIZANOVA 6,00

Ko voli da malo dublje zađe u materiju, za njega je idealna specijalna ponuda za Mozzart Bet Superligu.

Navijači većitih rivala moći će da se opklade ne to da li će Crvena zvezda (2,30) ili Partizan (6,00) osvojiti duplu krunu, pa i koliko će šampion imati bodova više od prvog pratioca ili koliko će crveno i crno-beli postići, odnosno primiti golova.

Pristalice Čukaričkog, Vojvodine, TSC-a, Radničkog iz Niša i Napretka mogu da tipuju i na opkladu da će njihov omiljeni klub biti među prva četiri u eliti, a svi mogu da pokušaju da pogode i ko će biti prvi strelac prvenstva. Branilac titule Rikardo Gomeš je naravno favorit broj jedan (kvota 2,00), ali tu su i Aleksandar Katai (2,30), Mirko Ivanić (3,50), Ohi (7,00), pa i Uroš Milovanović (25), Veljko Simić (60), Đorđe Ivanović (70), Luka Adžić (100)…

Pogledajte kompletnu specijalnu ponudu za Mozzart Bet Superligu.

Sve je spremno. Vežite se. Počinje Mozzart Bet Superliga.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track