VREME JE ZA LIGU ŠAMPIONA: Preuzmi bonus za klađenje i isprati TOP PONUDU dana
Foto: Promo

VREME JE ZA LIGU ŠAMPIONA: Preuzmi bonus za klađenje i isprati TOP PONUDU dana

Sport -

Meridian ti poklanja 1.000 RSD za online klađenje – preuzmi bonus i sastavi tiket

Utorak je dan za fudbal i Ligu šampiona!

Kvalifikacije za prestižno takmičenje su ušle u finiš, a u sredu će prvi meč plej-ofa odigrati i srpski predstavnik Crvena zvezda.

Nakon uzbudljivog vikenda i Liga petice, početak radne nedelje nastavljamo u istom ritmu – zato se spremi da preuzmeš najveći bonus dobrodošlice.

Kladionica Meridian sve nove igrače časti vrhunskim bonusom – 1.000 RSD za online klađenje + 100% bonusa na uplatu prvog depozita.

Sve što je potrebno kako biste preuzeli bonus jeste da kreirate korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Jedan klik i spremni ste da sastavite dobitnu kombinaciju.

Uz asistenciju bukmejkera sportske kladionice Meridian greške nema, zato vam izdvajamo top ponudu sa ubedljivo najvećim kvotama na svetu:

Utorak, 21.00 Kopenhagen – Trabzon, kec 2.20

Utorak, 21.00 Bodo/Glimt – Dinamo Zagreb, kec 2.30

Sreda, 21.00 Dinamo Kijev – Benfika, kec 1.75

Sreda, 21.00 Makabi Haifa – Crvena zvezda, dvojka 3.00

*Napomena: kvote su podložne promenama

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Više o utakmici Makabi Haifa – Crvena zvezda: Zvezda je na korak od plasmana u Ligu šampiona, a taj poslednji korak je ekipa Makabija. Jasno je da crveno-beli imaju velike šanse u ovom dvomeču, samim tim što su i na domaćem i na evropskom terenu zaista pokazali kvalitet. Do sada je na oba fronta ekipa iz Beograda postigla čak 28 golova, a uz samo jedan primljen - jasno je da su crveno-beli "jaki" na obe strane terena.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što se izdvojio Aleksandar Katai sa 91% uspešnih ključnih dodavanja tokom trajanja jedne fudbalske utakmice. Možda ne "rešeta" kao u prethodnoj sezoni, ali "Magiko" je defintiivno jedan od najvažnijih igrača, a Dejan Stanković će i protiv Makabija moći da računa na njega.

Protiv Voždovca je i Mirko Ivanić prikazao perfektnu igru, jer je osim postignutog gola upisao i tri asistencije, te je još jednom dokazao da je u životnoj formi.

Naravno, kada se radi o odbrani - na golu je neprikosnoveni Milan Borjan, pa je jasno da Stanković pred duel sa Makabijem nema velike glavobolje kada se radi o sastavu, ali svakako fudbalere Makabija ne treba unapred otpisati.

Navijači su gotovo već "upisali" prolaz u Ligu šampiona, a ako ste i vi među optimistima - vreme je da iskoristite najveće kvote koje donosi sportska kladionica Meridian.

Imate fantastičnu mogućnost da zaradite na potencijalnom trijumfu crveno-belih, za šta je kvota 3.00.

Preuzmi bonus i sastavi tiket!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track