MVP UVEK POBEĐUJE! "Orlovi" ostali bez medalje, ali Meridian časti sve koji su igrali na Jokića i Micića!
Foto: Promo

MVP UVEK POBEĐUJE! "Orlovi" ostali bez medalje, ali Meridian časti sve koji su igrali na Jokića i Micića!

Sport -

Za sve one koji su verovali u srpski tandem – stižu fantastične vesti!

Reprezentacija Srbije neslavno je završila svoje učešće na Evrobasketu, na kojem smo svi očekivali zlatnu medalju i pobedničko postolje. Ipak, istina je da se očekivanja nisu ostvarila, ali i pored toga podrška našim "Orlovima" je i dalje preko potrebna.

Nije sve tako crno, a to smo videli i tokom svakog meča reprezentacije Srbije na kojima je publika bila i te kako brojna, a navijači su neretko skandirali "MVP, MVP" našim košarkaškima, tačnije Vasiliju Miciću i Nikoli Jokiću.

Njih dvojica su na Evrobasket stigla kao aktuelni MVP Evrolige, odnosno NBA lige, vodili su naš tim do pobeda u grupnoj fazi, a nažalost to nije bilo dovoljno i za pobedu u osmini finala.

Međutim, sportska kladionica Meridian je, kao što znate, uvek uz naše igrače i navijače! Kad kažemo uvek, onda to zaista mislimo - kada se ređaju pobede i slave uspesi, ali i onda kada ne ide sve po planu. Kada je teško i kada se upišu porazi vredni medalja.

Zato, ovog ponedeljka stižu lepe vesti!

Za Meridian i sve prave navijače Vasa i Jokić su svakako MVP i zato svi tiketi, uplaćeni na uplatnom mestu ili preko online naloga, a na kojima je u singlu odigrano da će Nikola Jokić ili Vasilije Micić biti MVP Eurobasketa su dobitni!

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS OD 2.000 RSD

Da, dobro ste pročitali!

Sportska kladionica Meridian rezultovaće kao dobitne sve singl tikete na kojima se nalazi ova igra i još jednom pokazati da je uz naše i onda kada rezultati ne donose najsjajnije odličje!

Dakle, ukoliko ste pokazali poverenje našim momcima - na dobitku ste!

Takođe, ukoliko se još uvek niste registrovali a ne želite da ubuduće propuštate ovakve prilike - registrujte se odmah na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD!

Čeka vas dobitak i pre nego što odigrate tiket i to BEZ USLOVA!

Meridian - kuća najvećih bonusa!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja