NIKAD VIĐENO! Finale Evrobasketa nije ni počelo, a TAČAN REZULTAT se već zna, kao i novi MVP?
Foto: EPA/Filip Singer

NIKAD VIĐENO! Finale Evrobasketa nije ni počelo, a TAČAN REZULTAT se već zna, kao i novi MVP?

Sport -

Za samo nekoliko sati čeka nas finale Evrobasketa i odgovor na pitanje - ko je novi šampion Evrope!

Kraj Evrobasketa je tu - samo jedna utakmica nas deli od proglašenja novog šampiona Evrope!

Slovenija je eliminisana, Srbija još ranije, a bez prilike za trofej ostala je i Grčka, koja je takođe iznenađujuća. Eliminisanje favorita sa sobom je povuklo mnogo polemike oko čitavog prvenstva, učestvovanja NBA zvezda i njihovu ulogu, a danas ćemo dobiti i odgovor na pitanje ko će naslediti Sloveniju na tronu.

Ipak, na jedno pitanje smo već dobili odgovor. Barem u figurativnom smislu - zna se ko je MVP! Srbija ih ima dvojicu - Vasilija Micića i Nikolu Jokića!

Nije tajna da je Vasa MVP Evrolige, a Jokić MVP NBA lige, a upravo takva skandiranja smo čuli i tokom Evrobasketa, sa tribina koje su bile ispunjene srpskim navijačima. "MVP, MVP" orilo se sa tribina i nosilo je naše "Orlove" do pet pobeda u grupnoj fazi, ali to nažalost nije bilo dovoljno i za osminu finala protiv Italije.

Naravno, to ne menja činjenicu da su naši momci dali sve od sebe, da su se borili za svaku loptu, kao i da zaslužuju našu podršku. U skladu sa tim, reagovala je i sportska kladionica Meridian.

Naime, svako ko je igrao da će Nikola Jokić i Vasilije Micić biti MVP Evrobasketa - ima mnogo sreće i vrhunski dobitak!

Sportska kladionica Meridian rezultovala je kao dobitne sve singl tikete, odigrane na uplatnim mestima i online, a na kojima se nalazi ova igra!

A, ako do sada niste postali članovi Meridian družine - pravo je vreme da to promenite, jer ubuduće nećete propuštati ovakve prilike, a osim toga dobićete i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD + 200 SPINOVA!

Kako ih možete iskoristiti? Tako što ćete "čekirati" fantastičan SPECIJAL IGARA za finale Evrobasketa koji su pripremili bukmejkeri Meridiana!

Sigurni smo da nas čeka više nego uzbudljivo finale, iako mnogi nisu očekivali da će Francuzi i Španci "dogurati" tako daleko. Jedan od onih koji je najzaslužniji za visoki plasman Španaca je naturalizovani Amerikanac Lorenco Braun, pa se i sada od njega očekuje nova blistava partija.

DABL-DABL NA MEČU:

Lorenco Braun - kvota 5.00

Rudi Gober - kvota 1.75

Tomas Hrtel - kvota 6.00

TRIPL-DABL NA MEČU:

Lorenco Braun - kvota 50

Tomas Hrtel - kvota 60

NAJVIŠE POENA:

Evan Furnije - kvota 3.50

Rudi Gober - kvota 5.50

Lorenco Braun - kvota 7.00

Rudi Gober - kvota 50

Ono što je posebno zanimljivo jeste što se možete kladiti i na tačan rezultat, a kako smo u jednoj večeri videli dva identična rezultata 94:86, tako i za ovaj meč možete prognozirati isto. Kvota za 94:86, odnosno 86:94 je 150!

Meridian
foto: Promo

Ceo specijal igara možete pogledati OVDE, iskoristite najveće kvote na svetu i sastavite novi šampionski tiket!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja