SVI SU UZ PARTIZAN: Bukmejkeri prognoziraju slavu crno-belima, ovo su najveće kvote na svetu!
Foto: EPA Juan Carlos Hidalgo, EPA Andrej Cukić

SVI SU UZ PARTIZAN: Bukmejkeri prognoziraju slavu crno-belima, ovo su najveće kvote na svetu!

Sport -

Meridian prati crno-bele na fajnal-for Evrolige!

Propustio je Partizan prvu meč loptu u duelu sa Real Madridom u utorak u prepunoj Areni, ali će novu priliku za odlazak na fajnal-for Evrolige imati već u četvrtak!

U samom finišu meča crno-beli su poklekli i dozvolili rivalu da prepolovi ubedljivu prednost čete Željka Obradovića i smanje rezultat u seriji na 2:1.

Kako je podrška u ovim trenucima crno-belima ekstremno važna, tako se i sportska kladionica Meridian potrudila da zajedno sa svojim igračima stane uz Partizan!

SASTAVI CRNO-BELI TIKET – BESPLATNO PREUZMI 1.000 RSD

Opšte je poznato da Meridian drži najveće koeficijente na svetu i zato novu pobedu crno-belih u četvrtak veče nagrađuje sa fantastičnom kvotom – 2.10!

Ono što je pre početka sezone za Željka Obradovića i ekipu bio možda san, sada je na samo korak do jave i ogromnog uspeha odlaskom u Kaunas. Ali, za to mora da padne Real u još jednoj magičnoj večeri beogradske Arene.

Uz to, ekipi crno-belih se vraća MVP kandidat Matijas Lesor dok će ovo biti poslednja utakmica Kevina Pantera pod suspenzijom (nadamo se i poslednja u ovoj seriji).

SASTAVI CRNO-BELI TIKET – BESPLATNO PREUZMI 1.000 RSD

I ne samo da u Meridianu možete da prognozirate ishod četvrtog meča – tu je i atraktivna kvota 7.00 ukoliko verujete da Partizan može i da osvoji Evroligu!

I zato požurite, registrujte se na sajtu meridianbet.rs i preuzmite sjajan sport bonus u iznosu od 1.000 RSD – odigrajte ovaj tiket za crno-bele!

Sastavite crno-beli tiket i Meridian vas opasno nagrađuje!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track