SAŠA JOVANOVIĆ ZA KOSTINO LEČENJE: Fudbaler sezone Mozzart Bet Superlige 200.000 dinara prosledio u humanitarne svrhe
Foto: Promo

SAŠA JOVANOVIĆ ZA KOSTINO LEČENJE: Fudbaler sezone Mozzart Bet Superlige 200.000 dinara prosledio u humanitarne svrhe

Sport -

Kompanija Mozzart tokom domaćeg šampionata donirala više od tri miliona dinara

Maestralni golovi, brojne odbrane i sjajne fudbalske asistencije obeležile su ovogodišnju sezonu Mozzart Bet Superlige. Ipak ono što je dalo posebnost domaćem šampionatu svakako je humanitarni karakter koji je kompanija Mozzart po prvi put uvela na fudbalskim terenima i tokom trajanja Mozzart Bet Superlige donirala u humanitarne svrhe više od tri miliona dinara. Iz kola u kolo birani su najbolji igrači koji su svoje nagrade prosleđivali u humanitarne svrhe, a titulu najboljeg zaslužno je poneo Saša Jovanović fudbaler TSC-a.

Kompanija Mozzart nagradila ga je sa 200.000 dinara koje je prosledio za lečenje malog Koste Leševića sa dijagnozom atrofije malog mozga. Tokom trajanja domaćeg prvenstva na adresu krilnog napadača TSC-a stiglo je i priznanje za najboljeg igrača 12. kola Mozzart Bet Superlige.

„Humanitarni kakakter koji je kompanija Mozzart uvele je za svaku pohvalu i od početka domaćeg šampionata svakodnevno se pričalo koliko je to poseban i značajan deo. Svakako osećaj je divan kada budete nagrađeni za svoj trud i kada znate da možete da pomogete nekom. Nadam se da ćemo uspehe nastaviti da nižemo i sa početkom nove sezone“ istakao je Jovanonić.

Kompanija Mozzart je nagradila i najboljeg mladog igrača, a ovu titulu zaslužno je poneo Strahinja Eraković prvotimac FK Crvena Zvezda. Novčanu nagradu kompanije Mozzart, u iznosu od 200.000 dinara, štoper crveno-belih usmerio je za lečenje Isidore Vučković, koja je prošle godine zadobila tešku povredu grudnog koša i vratnog dela kičmenog stuba.

Kao ekskluzivni partner Fudbalskog saveza Srbije i naslovni sponzor Superlige i Prve lige Srbije, kompanija Mozzart je po prvi put je uvela humanitarni segment u domaće prvenstvo. Svake nedelje najbolji igrač kola Mozzart Bet Superlige nagrađivan je sa po 50.000 dinara, dok su igrači meseca dobijali 100.000 dinara koje su zatim prosleđivali onima kojima je to najpotrebnije. Uz asistenciju regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću brojni fudbaleri postigli su humanitarne pogotke, upućujući pomoć na adrese brojnih pojedinaca i humanitarnih organizacija, šaljući poruku da je u životu važno biti šampion i izvan terena.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja