Kako izabrati najbolju online kladionicu u Srbiji za vas?
Foto: Promo

Kako izabrati najbolju online kladionicu u Srbiji za vas?

Sport -

Naši čitaoci koji su u potrazi za nekim od najboljih online kladionica u Srbiji, nalaze se na pravom mestu. Naša detaljana analiza istražuje prednosti koje nudi internet klađenje, dostupne operatere, i upoređuje neke od najboljih brendova.

*Ponude u tabeli ispod su neke od dostupnih u trenutku pisanja, dok za aktuelne ponude i njihove uslove korisnici moraju da posete zvanične sajtove ovih brendova.

kladionica Bonus dobrodošlice Minimalni depozit Minimalno povlačenje
MaxBet Uzmi svoj MaxBet bonus Registruj se, uplati i osvoji 10 dana besplatne igre 500 RSD 5.000 u FB
Superbet Uzmi svoj Superbet bonus Uzmi 100% na prvi depozit 500 RSD do 20.000 RSD za sportsko klađenje do 40.000 RSD za slot igre
Mozzart Uzmi svoj Mozzart bonus Registruj se obrni točak sreće 100,000 RSD 500 RSD do 100,000 RSD
Promo
foto: Promo

MaxBet

Na spisku najboljih brendova u Srbiji, MaxBet zauzima mesto pri vrhu i ističe se kao jedan od vodećih operatera. Pored raznovrsne ponude za sportsko klađenje, na raspolaganju vam je i MaxBet bonus dobrodošlice.

Promo, Max bet
foto: Promo

Da biste otključali bilo koji dostupni bonus, morate prvo ispuniti sve uslove. Repertoar ovog brenda uključuje i mnoge druge usluge što čini MaxBet online klađenje dostupnim, lakim, i raznovrsnim. U tabeli možete naći osnovne podatke o ovom brendu.

Kako je MaxBet regulisan u Srbiji
Država Srbija
Jezik Srpski
Moneta RSD
Popularni sportovi Fudbal, Košarka, Tenis, Odbojka
Da li je klađenje legalno Da
Nadležni organ Uprava igara na sreću
Metode plaćanja Platne kartice, banka, poslovnice, vaučeri

Mozzartbet

MozzartBet se nalazi među vodećim kladionicama i prepoznat je kao jedan od glavnih aktera u oblasti klađenja. Novoregistrovanim korisnicima na raspolaganju je Mozzart bonus dobrodošlice kao i bogata ponuda sportova za klađenje.

Promo, Mozzartbet
foto: Promo

Za aktivaciju bilo kog bonusa koji se nudi neophodno je ispuniti određene kriterijume. Bogat izbor usluga koje pruža ovaj brend omogućava da je Mozzart online klađenje pristupačno, jednostavno i raznoliko. U tabeli su dostupni osnovni podaci vezani za ovaj brend.

Kako je Mozzartbet regulisan u Srbiji
Država Srbija
Jezik Srpski
Moneta RSD
Popularni sportovi Tenis, Košarka, Vaterpolo, Fudbal.
Da li je klađenje legalno Da
Nadležni organ Uprava igara na sreću
Metode plaćanja Platne kartice, poslovnice, banka, altapay

Superbet

Dok je Superbet možda noviji brend u poređenju sa prethodno spomenutim, njihov spisak usluga nije kraći. Na raspolaganju svim registrovanim korisnicima biće razne usluge, kao i Superbet bonus dobrodošlice. Naravno, korisnici moraju prvo ispuniti sve uslove da bi otključali bonus.

Promo, Superbet
foto: Promo

Uzimajući u obzir sve dostupne opcije, preporučujemo da posetite ovaj brend i pogledate kompletan spisak usluga za Superbet online klađenje. U tabelici ispod možete naći osnovne podatke o ovom brendu.

Kako je Superbet regulisan u Srbiji
Država Srbija
Jezik Srpski
Moneta RSD
Popularni sportovi Fudbal, Tenis, Košarka, Vaterpolo.
Da li je klađenje legalno? Da
Nadležni organ Uprava igara na sreću
Metode plaćanja Platne kartice, poslovnice, banke, payspot

Nova kladionica u Srbiji

Naime, ono što moramo spomenuti je dolazak jednog od najvećih brendova za klađenje online na srpsko tržište, a to je bet365 kladionica. Naime, ova online kladionica će se pojaviti na srpskom tržištu, što će postojećim kladionicama pružiti ogromnu konkurenciju.

Kao jedan od najvećih svetskih brendova u svetu online klađenja, sigurni smo da će bet365 kladionica pružiti sjajne usluge u Srbiji. Naime, još uvek nije poznato koje će sve usluge ova online kladionica pružati u Srbiji, ali je sigurno da će njihov doprinos znatno poboljšati sve usluge online klađenja.

Pored usluga sportskog klađenja, ova online kladionica u svom repertoaru usluga ima i igre na sreću kao i slot igre. Dakle pitanje je da li će ovo biti dostupno srpskim igračima, jedno je sigurno, bet365 kladionica će definitivno imati šta da pruži svojim korisnicima.

Više informacija o bet365 kladionici možete naći na bettingexpertu.

Kako izabrati najbolju kladionicu?

U našoj potrazi za nekim od najboljih online kladionica za online klađenje, imali smo stroge kriterijume. Naime, ono što i sami možete uzeti u obzir prilikom istraživanja jedne od kladionica za sportsko klađenje online je sledeće.

Primarno, želite da se uverite da je brend kome se želite pridružiti bezbedan. To se može ustanoviti na osnovu licenci koje brend poseduje. Ipak, i sama licenca je više dozvola da operater pruža usluge u tom regionu.

Dok uz legalnu i adekvatnu licencu dolazi određen nivo bezbednosti i fer igre, ipak treba pogledati dublje. Tu su sistemi zaštite, poslednje enkripcije i tako dalje, koji su ipak neophodni.

Zatim, kada ste se uverili u vašu bezbednost da se pridružite nekoj od kladionica, treba uzeti u obzir i ostale elemente. Naime, raznovrsnost opcija za klađenje i spisak slot igara su jedan od najbitnijih faktora. Ono što svi korisnici žele da imaju je više opcija, pa je bitno ovo proveriti pre donošenja odluke.

Jedan od najbitnih parametra kada je u pitanju sportsko klađenje su kvote i margine. Naime, bitno je da kladionica nudi kompetitivne kvote i margine.

Kada je u pitanju raznovrsnost, korisnici iz Srbije takođe uzimaju u obzir dostupnost opcija za uplate i isplate. Mogućnost uplate depozita koristeći neke od popularnijih opcija je bitan faktor mnogim korisnicima, pa tako i naše detaljne analize uzimaju ovo u obzir.

Bonusi i promocije su još jedan faktor na spisku najbitnijih stvari koje treba uzeti u obzir. Promocije, bonus dobrodošlice, i razne ostale ponude su nekim korisnicima čak i najbitnija stavka.

Ono što većina kladionica danas nudi je uživo klađenje. Ipak, neki brendovi možda neće imati ovo u ponudi pa je bitno uzeti i ovo u razmatranje. Na ovom spisku su takođe i mobilno klađenje, korisnički servis, prenoz uživo, i drugi faktori.

Raznovrsnost opcija za klađenje

Kao što je spomenuto, raznovrsnost opcija za klađenje je jedan od najbitnijih elemenata kada je u pitanju online klađenje. Korisnici žele da na raspolaganju imaju veliki broj kako sportova i liga, tako i tipova.

Najpre, spisak sportova jedne online kladionice pored najpopularnijih može imati i neke dodatne opcije. Tako na primer pored fudbala, košarke, i tenisa, kladionice često nude i sportove kao što su hokej, američki fudbal, vaterpolo, odbojka, boks, pikado, i drugi.

Zatim, ono što neke od najboljih online kladionica nude su i manje popularne lige. Naravno, na raspolaganju će vam skoro uvek biti najjače fudbalske kao što su Premijer liga, Bundesliga, La Liga, kao i ostale na spisku najjačih. Ali ipak, najbolji operateri za sportsko klađenje imaju i neke manje poznate i sekundarne lige države u kojoj nude svoje usluge pa i drugih država.

Na kraju, sve se to uokviruje opcijama kao što su vrsta opklade i visina uloga. Naime, najbolje kladionice nude svojim korisnicima više vrsta opklada. Sistemsko klađenje, akumulatori, specijali, i mnogo drugih vrsta opklada je nešto što mnogi korisnici žele.

U isto vreme, visina uloga je još jedan veoma bitan faktor u presudi kvaliteta kladionice. Naime, svaka kladionica ima granice u visini uloga koju korisnici moraju da ispoštuju. Bilo da ste igrač koji igra sa visokim ili niskim ulozima, uverite se prvo koje su granice željenog brenda.

Promo
foto: Promo

Bonus dobrodošlice i redovne promocije

Većina online kladionica nudi svojim novim, a tako i registrovanim korisnicima razne bonuse i promocije. Dok su bonusi dobrodošlice najpopularniji, oni su ipak dostupni samo novim igračima koji ispune sve potrebne uslove. Ipak, i registrovani korisnici koji imaju mogućnost da otključaju neki bonus moraju da prvo ispune sve preduslove.

Ovi bonusi korisnicima mogu da donesu razne nagrade. Postoje promocije čije su nagrade fokusirane na sportsko klađenje, a ujedno i druge na slot igre. U zavisnosti od brenda i samih promocija, korisnici mogu da nađu raznovrsne ponude i nagrade.

Kao primer, pogledajmo koje su trenutno dostupne promocije nekih od vodećih kladionica u Srbiji

MaxBet Bonus Dobrodošlice

U trenutku pisanja, MaxBet bonus dobrodošlice daje korisnicima mogućnost da osvoje 10 dana besplatne igre, ili tačnije freebet u vrednosti do 5.000 dinara.

Naime, ovaj Paket dobrodošlice je dostupan novoregistrovanim korisnicima koji ispune sve uslove ovog bonusa. Uslovi uključuju i depozit, od kojeg direktno zavisi iznos nagrade ove promocije.

Nagrade ove promocije podeljene su na 10 dana. Korisnicima koji su ispunili sve uslove i nastave, nagrada će biti isplaćena u ravnim delovima svakog od 10 dana. Ova nagrada mora se iskoristiti istog dana. Takođe, korisnici mogu iskoristiti ovu nagradu na sportsko klađenje ili slot igre.

Korisnici takođe mogu da iskoriste MaxBet promo kod tokom registracije. Međutim, ono što treba imati na umu je da samo korišćenje ovog koda nije dovoljno da se otključa ovaj bonus dobrodošlice. Za aktuelne ponude, posetite zvaničan sajt ovog brenda.

Superbet Bonus Dobrodošlice

U trenutku pisanja, novi korisnici ovog brenda imaju priliku da otključaju Superbet bonus dobrodošlice. Novi igrači koji ispune sve uslove mogu da uzmu do 100% bonusa na prvi depozit. Uz ovaj bonus, možete isprobati usluge dostupne za Superbet online klađenje.

Za kompletan spisak uslova, igračima se preporučuje da posete zvaničan sajt ovog brenda. U zavisnosti od visine prvog depozita, korisnici će dobiti do najviše 20.000 RSD za sportsko klađenje, ili do 40.000 za slot igre.

U isto vreme, ako želite da postanete deo ovog brenda, imate priliku da iskoristite Superbet promo kod. Međutim, treba imati na umu da sama upotreba promo koda, ako je dostupan, nije dovoljna da se otključa bonus. Korisnici moraju u svakom slučaju da ispune sve uslove bonusa.

Jednom kada korisnici ispune sve potrebne preduslove, mogu osvojiti određene nagrade. Naime, uz ovu ponudu, igrači mogu da dupliraju svoj depozit do određene granice. Sve uplate koje prelaze određenu granicu će i dalje doneti maksimalnu moguću nagradu. U isto vreme uplate manje od minimalne ne ispunjavaju uslove otključavanja bonusa.

Mozzart Bonus Dobrodošlice

U trenutku pisanja ovog članka, Mozzart bonus dobrodošlice Zavrti točak sreće daje mogućnost svim novoregistrovanim korisnicima da osvoje do 1000% bonusa na prvi depozit.

Ipak, ono što izdvaja Mozzart bonus od ostalih promotivnih ponuda koje se mogu pronaći na drugim internet kladionicama jeste da ovaj bonus mogu iskoristiti i oni korisnici koji su se već registrovali, ali još nisu izvršili svoju prvu uplatu.

Potpuni spisak uslova možete pronaći na zvaničnom sajtu ovog brenda. Postupak je jednostavan: nakon što uplatite prvi depozit od najmanje 500 dinara, potrebno je da okrenete točak sreće i odmah otkrijete koji ste bonus dobili. Za depozit od 500 dinara, minimum bonusa koji možete dobiti je 250 dinara, što odgovara 50% bonusu, dok bonusi mogu dostići visinu od 1000%

Da bi se točak pojavio, posle uplate depozita potrebno je osvežiti stranicu ili se ponovno prijaviti.

Korisnici mogu iskoristiti i Mozzart promo kod prilikom registracije, Ipak, samo korišćenje MozzartBet promo koda, ukoliko je dostupan, ne osigurava automatsko dobijanje bonusa. Neophodno je da korisnici ispune sve uslove koji su postavljeni za korišćenje bonusa.

U trenutku pisanja MaxBet promo kod, Superbet promo kod i Mozzartbet promo kod nisu bili aktivni. Za najnovije informacije o promocijama i promo kodovima pratite bettingexpert stranicu.

Način plaćanja

Sudeći po našim strogim standardima, operateri za internet klađenje treba da korisnicima pružaju i raznovrsnost načina plaćanja. To znači da igrači treba da imaju na raspolaganju više metoda uplata i isplata. U Srbiji, većina vodećih online kladionica nudi ne samo najpopularnije opcije već i neke alternativne. Tako su na primer u Srbiji najčešće dostupne sledeće opcije:

  • Platne kartice
  • Transakcija sa bankovnog računa
  • Uplata na lokaciji
  • Vaučeri

Naravno, mnoge kladionice će nuditi i druge alternativne metode, ali su elektronski novčanici ipak manje popularni, pa samim tim i slabije dostupni trenutno.

Što se tiče isplata, neke od opcija koje su dostupne za depozit neće biti opcije za isplatu. Naime, uglavnom su korisnicima na raspolaganju isplata na tekući račun ili lično na uplatnom mestu. Naravno, i ova lista će zavisi od samog operatera.

Mobilno klađenje

U današnje vreme, opcija mobilnog klađenje postaje regularan deo svake od boljih online kladionica. Tako kladionice svojim korisnicima nude usluge mobilnog klađenja preko aplikacije ili optimizovanog sajta.

Naime, u Srbiji, korisnici moraju skinuti Android aplikaciju preko zvaničnog sajta brenda, ako je aplikacija dostupna. Aplikacija za iOS uređaje biće dostupna u iOS prodavnici.

U nekim slučajevima, čak i među vodećim brendovima, korisnici možda ne nađu aplikaciju za njihov uređaj. U tom slučaju, mogu se osloniti na sajtove optimizovane za mobilne uređaje.

Većina kladionica nudi optimizovan sajt koji će vam omogućiti da preko pretraživača na vašem telefonu pristupite vašem nalogu i koristite sve dostupne usluge. Ono što je bitno je da koristeći mobilni uređaj, korisnici imaju sve iste opcije kao ostali korisnici.

Uživo klađenje i prenosi uživo

Uživo klađenje je još jedan standardni deo većine online kladionica. Uz ovu uslugu, korisnici imaju mogućnost da postavljaju opklade na mečeve koji su u toku. Bilo da želite veći uvid i dodatne informacije, ili niste stigli da odigrate vaš željeni tip, možete lako odigrati šta želite iako je utakmica počela.

Korisnici se često oslanjaju na ovo prvo, a to je dostupnost dodatnih informacija. Ono što je veliki plus kada je u pitanju klađenje uživo je prenos uživo. Naime, neke kladionice nude takozvani ‘live streaming’ koji omogućava igračima koji ispune potrebne uslove da gledaju prenos uživo dostupnih događaja.

Korisnički servis

U slučaju da korisnici naiđu na bilo kakav problem sa nekim od najboljih kladionica, mogu lako rešiti probleme koristeći korisnički servis. Ono što vam korisnički servis nudi je mogućnost da stupite u kontakt sa nekim od zaposlenih koji vam može pomoći.

Najčešće dostupne opcije da stupite u kontakt sa korisničkim servisom su sledeće metode:

  • Ćaskanje uživo (Live chat)
  • Email
  • Kontakt telefon

U zavisnosti od operatera, možete se osloniti na, bilo sve, ili, samo neke od spomenutih metoda. Takođe, veoma često sam brend nudi korisnicima detaljna uputstva, čak i video instrukcije za neke od procesa. Ovo je dostupno u delu Česta pitanja, pa je jedan od predloga da prvo probate da nađete rešenje tu.

Licence

Da bi online kladionica mogla legalno poslovati u Srbiji, ona mora imati potrebnu licencu od nadležnih organa. U ovom slučaju, nadležni organ je Ministarstvo finansija Republike Srbije. Licenca se izdaje na određeni period, i postoje dve vrste, licenca za online klađenje kao i licenca za klađenje u maloprodaji.

Bezbednost i sigurnost

Kada je u pitanju bezbednost igrača, većina online kladionica ima nekoliko raznih nivoa zaštite. Uz potrebnu licencu, brand garantuje fer plej i sistem zaštite igrača. Ovo znači da svaki legalni brend mora da kao primarno načelo ima upravo sigurnost svojih igrača u svakom pogledu.

Neki od najnovijih sistema zaštite uključuju digitalnu enkripciju, koja osigurava bezbednost podataka korisnika te kladionice. U isto vreme, svaka transakcija između korisnika i operatera je bezbedna i brza.

Anonimnost i privatnost

Bez obzira na preference igrača, svaka online kladionica u Srbiji je dužna da čuva anonimnost i privatnost svojih igrača. Politika privatnosti je obavezan deo svakog brenda, pa korisnici lako mogu pročitati obaveze kladionice u Srbiji prema svojim korisnicima.

Ono što je bitno je da kladionice neće deliti privatne podatke svojih korisnika sa trećim strankama. Prilikom registracije i verifikacije svog naloga, korisnici moraju pružiti precizne privatne podatke. Ovi podaci će biti dostupni kladionici, ali neće biti deljeni.

Podaci i analize

Prilikom online klađenja na nekim od vodećih kladionica, korisnicima će na raspolaganju biti razni alati, podaci, analize, i statistike. Koristeći ove dostupne elemente, igrači mogu naći adekvatnije prognoze.

Na primer, u nekim od spomenutih kladionica, kao korisnik imate pristup statistikama meča pre, i u toku igre. Statistika pre meča vam daje uvid u utakmicu, dok vam živi podaci donose najnovije i aktuelne podatke utakmice u toku.

Uz to, igrači mogu i na osnovu samih kvota doneti razne zaključke. Dostupni su ponekad i alati za analizu, uključujući grafove, grafikone i proračune koji vam pomažu da bolje razumete statistiku i trendove.

Zaključak

U zaključku, u potrazi za nekim od najboljih online kladionica u Srbiji, potrebno je pažljivo razmatranje niza faktora. Naime, pored raznovrsnosti opcija, promocija, mobilne dostupnosti, i mnogo drugih faktora, potrebno je i pronaći kladionicu koja odgovara korisniku.

U zavisnosti od same potrebe igrača, neke kladionice mogu biti više adekvatne. Naravno, uz detaljnu analizu prethodno spomenutih elemenata, sam igrač može naći upravo ono što njemu odgovara.

Dakle, pored svega što smo spomenuli i analizirali u nekim od vodećih kladionica u Srbiji, bitna je i želja korisnika. Naša preporuka je da se oslonite na neke od naših preporuka, ali da ako ipak budete tražili sami željeni brend, pratite naše detaljne analize.

Najčešće postavljana pitanja

U sledećem delu možete naći odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja u vezi sa najboljim online kladionicama u Srbiji. Za detalje vezane za određene kladionice, kontaktirajte korisnički servis tog brenda.

Koje su najbolje online kladionice u Srbiji?

Među vodećim kladionicama u Srbiji ističu se MaxBet, Superbet i MozzartBet. Naravno, na spisku dostupnih brendova nalazi se još puno kladionica koje nude podjednako kvalitetne usluge svojim korisnicima.

Kako da odaberem najpouzdaniju online kladionicu u Srbiji?

Da biste izabrali ono što je najbolje za vas, potrebno je da u obzir uzmete nekoliko faktora. Naime, to su pre svega raznovrsnost opcija za klađenje, promocije, mobilna dostupnost, itd. Postoji dosta faktora, a tu je takođe i lična potreba korisnika koja utiče na lično viđenje kladionice.

Koje su najčešće opcije za uplate i isplate u online kladionicama?

Među najpopularnijim opcijama za uplata i isplata u Srbiji nalaze se platne kartice, i isplate na bankovni račun. Međutim dosta kladionica nudi raznovrsne metode kao što su vaučeri, direktna uplata, i tako dalje. U zavisnosti od operatera, mogu se pronaći i mnoge druge opcije.

Gde mogu pronaći aplikacije za mobilno klađenje?

U Srbiji, korisnici mogu skinuti mobilne aplikacije dostupnih brendova, pod uslovom da brend nudi aplikaciju, na sajtu to operatera. Naime, Android aplikacije su trenutno dostupne isključivo na sajtu, dok se iOS aplikacija može skinuti preko adekvatne prodavnice. Morate imati preko 18 godina kako bi koristili ovaj sajt. Igrajte odgovorno.

(promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track