REGIONALNI LIDER U RAZVOJU SPORTA: Kompanija Meridianbet najveći sponzor klubova i Saveza!
Foto: Meridian/Stefan Todorović

REGIONALNI LIDER U RAZVOJU SPORTA: Kompanija Meridianbet najveći sponzor klubova i Saveza!

Sport -

Ulaganje u sport – formula za uspeh

Decenijama unazad svedoci smo velikih napora koje mnogi pojedinci i kolektivi među nama postižu, a sve to u cilju promovisanja sporta, društvenih vrednosti i izgradnje međusobnog poverenja.

Kao neko ko je na tom polju nezamenljiv igrač i ko svojim brojnim ulaganjima već dve decenije pomaže zajednici u kojo privređuje, nalazi se i kompanija Meridianbet. Obavljajući svoju delatnost na preko 15 svetskih tržišta, ovaj globalni betting lider uspostavio je, tokom svih ovih godina, veoma uspešne saradnje sa mnogim klubovima i sportskim Savezima iz zemalja u kojima poslovno privređuje.

Meridian
foto: Meridian/Stefan Todorović

U okviru svojih redovnih humanitarnih i sportskih aktivnosti, Meridianbet je uvek tu, spreman da odgovori na postavljene zadatke i pomogne razvoj sporta u mnogim područjima. Svojim donatorskim programom u brojnim zemljama Meridianbet je omogućio efikasno funkcionisanje velikog broja profesionalnih i amaterskih klubova, sportskih Saveza, udruženja i školica sporta, ne štedeći pri tome ni vreme ni sve svoje ostale resurse. Primenjujući najviše svetske poslovne standarde kada je podrška razvoju sporta u pitanju, Meridianbet se svakodnevno trudi da višemilonskim donacijama i sponzorstvima pomogne mnoge sportske kolektive i pojednice u osvarenju njihovih zacrtanih ciljeva.

S obzirom na to da predstavlja najveće ime industrije zabave u čitavom regionu, Meridianbet je još jednom ispisao istoriju domaće košarkaške scene, postavši nazivni sponzor aktuelnog srpskog šampiona KK Crvena zvezda. Kao prijatelj sporta Meridianbet je uvideo potrebu da pruži podršku jednom od najvećih sportskih kolektiva u Evropi, verujući da zajedničkim snagama mogu uraditi mnogo na razvoju srpskog profesionalnog sporta. Povodom višegodišnje saradnje ova dva renomirana brenda zajednički se krenulo u nove izazove i pobede sa željom ostvarivanja novih, viših ciljeva.

Meridian
foto: Meridian/Stefan Todorović

Ovaj istorijski ugovor ima još veću težinu ako se zna da je ovo do sada najveći sponzorski ugovor koji je jedna privatna kompanija potpisala sa nekim sportskim kolektivom u bilo kome sportu.

Krajem godine krug prijatelja kompanije Meridian postao je bogatiji za još jedno veliko sportsko ime. Dogovorom o višegodišnjoj poslovno-tehničkoj saradnji sa Sportskim savezom Srbije, započet je veliki projekat ulaganja u srpski sport. Tokom dogovorenog perioda kompanija Meridian će podržati akcije SSS pri izgradnji sportskih terena i nabavljanju sportskih rekvizita, što je specifičan tip saradnje u današnjem vremenu.

Meridian
foto: Meridian/Stefan Todorović

Kada su druge teritorije regiona u pitanju, Meridianbet u Bosni i Hercegovini redovno “postiže poene” i ulaže u razvoj vrhunskog klupskog sport. Trenutno podržava desetak klubova koji stoje rame uz rame jedni sa drugima: FK Sarajevo, FK Sloga Meridian Doboj, FK Goražde, FK Sloga Trn, KK Bosna Meridianbet Sarajevo, OKK Sloboda Tuzla, KK Promo Donji Vakuf, ŽKK Banovići…

Kada se ode do Crne Gore situacija je gotovo ista, Meridianbet i tamo igra dominantnu ulogu. Prethodne godine ova kompanija je postala jedan od glavnih sponzora Fudbalskog saveza Crne Gore čime je izvršen dodatni uticaj na popularizaciju “najvažnije sporedne stvari na svetu”. Elitno fudbalsko takmičenje u Crnoj Gori naredne tri godine, koliko je trajanje sponzorskog ugovor, nosiće ime Meridianbet 1. CFL.

Meridian
foto: Meridian/Stefan Todorović

Takođe, bivši šampion i jedan od najpopularnijih crnogorskih klubova FK Sutjeska iz Nikšića, pronašla je u Meridianbetu svog novog naslovnog sponzora i saigrača sa kojima napada povratak na vrh crnogorskog fudbalskog prvenstva.

Ragbi klub „Budućnost” iz Podgorice, koji je u proteklim godinama osvojio brojne titule, je dodatnu podršku u vidu novog naslovnog sponzora Meridanbeta. Zajedno sa ovim sponzorstvom, klub će imati još veći motiv u osvajanju novih trofeja i potvrdi svojih igračkih kvaliteta na ragbi sceni.

Meridianbet je trenutno zvanični partner više od 30 fudbalskih i košarkaških klubova širom sveta i pokrovitelj mnogih regionalnih i inostranih sportskih dešavanja. Od Beograd, Sarajeva, Podgorice, pa sve do Aftike, Južne Amerike, Meridianbet je ponosni sponzor na dresovima mnogih sportskih timova iz najviših profesionalnih liga.

Svojim društveno odgovornim zalaganjem za zajednicu, Meridianbet je uspeo da obezbedi najsavremenije i najkvalitetnije uslove za rad velikom broju sportista, ne praveći pri tome razliku između “malih” i “velikih”, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova. Ova kompanija svojim novčanim sredstvima, sponzorstvima, donacijama u vidu sportske opreme često pomera granice mogućnosti, što je prilično jasan argument zašto sportisti, klubovi, Savezi, imaju poverenja i znaju da u svakom momentu mogu da računaju na jednog od najvećih svetskih imena u sferi industrije zabave i igara na sreću.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja