Tri medalje za Emiliju Šimpragu uz podršku Alta Pay Grupe
Foto: Promo

Tri medalje za Emiliju Šimpragu uz podršku Alta Pay Grupe

Sport -

Uz podršku Alta Pay Grupe, mlada plivačica Emilija Šimpraga, članica KPS „Novi Beograd 011“, osvojila je 3 medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu “TROFEJ BEOGRADA 2023”, koji je održan u Beogradu ovog vikenda. Emilija je osvojila zlato na 100m prsno u kadetskoj konkurenciji do 14 godina, bronzu u apsolutnoj kategoriji, kao i srebrno u disciplini 200m kraul.

ALTA banka
foto: Promo

Kao društveno odgovorna kompanija koja prepoznaje mlade talente koje treba podržati na putu ka izvrsnim rezultatima, Alta Pay Grupa sa zadovoljstvom je podržala našu mladu plivačicu. Ona krajem februara postala višestruki vicešampion Srbije, zahvaljujući inicijativi ove kompanije, koja je prepoznala talenat i posvećenost ove devojčice vodenim sportovima i odlučila da je podrži.

U Alta Pay Grupi kažu da je podrška mladim talentima jedan od temeljnih stubova njihovog društveno odgovornog poslovanja, a Emilija predstavlja najbolji primer kako podsticaj mladima u pravom trenutku može dati izvrsne rezultate.

ALTA banka
foto: Promo

Emilija Šimpraga je na međunarodnom takmičenju 32. memorijala Ante Lambaša 2024 osvojila čak tri srebrne medalje, zauzevši drugo mesto u disciplinama: 50 m delfin, 200 m prsno i 400 m slobodno, u konkurenciji za godišta 2010. i 2011. Ovom uspehu prethodili su brojni drugi, kao što je prvo mesto na Letnjem prvenstvu Srbije 2023. na 400 m mešovito u 50 m bazenu ili ništa manje važno drugo mesto na Državnom prvenstvu Srbije u plivanju na 5.000 m, gde se takmičila u kadetskoj konkurenciji.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja