Posle peha na startu trke, srpski automobilista za volanom "hjundaija i30 TCR", sa osme pozicije uspeo je da se vrati u vodeću grupu i na kraju osvoji mesto na pobedničkom podijumu.

Milovanović je iskusan automobilista. Bio je šampion Srbije na kružnim i brdskim stazama, a u nedostatku adekvatnih takmičenja na domaćim trkalištima, nadmeće se u regionalnom prvenstvu, koje uspešno organizuju komšije iz Hrvatske.

img20240617wa0007.jpg
Promo 
foto: Promo

Posle osvajanja trećeg mesta u prvoj trci, koja je održana u subotu na čuvenoj trkačkoj stazi u Hrvatskoj, iskusni srpski automobilista morao je da odustane posle starta u nedeljoj trci, zbog tehničkih problema u njegovom automobilu.

„Zbog neispravnog kvačila, tri puta mi se gasio automobil. Kad sam koliko – toliko uspeo da pokrenem automobil i podignem ritam vožnje, povećavanjem brzine, primetio sam problem sa amortizerima“, dodao je Milovanović listu malera na Grobniku.

Čestitam svim kolegama na postignutim rezultatima, ja se vraćam za Beograd gde odmah krećemo sa popravkama za sledeću trku u Banja Luci." izjavio je Milovanović.

Promo tekst