AKO JE VEROVATI SIMULACIJI: Nemci osvajaju Mundijal u Brazilu

Prognoza

AKO JE VEROVATI SIMULACIJI: Nemci osvajaju Mundijal u Brazilu

Brazil 2014 -
Izabranici selektora Joakima Leva u finalu prave preokret protiv Brazila i u produžetku slave sa 2:1

EA Sports, kompanija koja se bavi proizvodnjom kompjuterskih igrica i pravi veliki broj simulacija sportova, prognozirala je osvajača predstojećeg prvenstva sveta u fudbalu, a sa obzirom da su pre četiri godine pogodili da će Mundijal osvojiti Španija, zanimljivo je šta sada misle.

Kremnimo redom. U osminu finala otići Brazil, Meksiko, Španija, Holandija, Kolumbija, Obala Slonovače, Urugvaj, Engleska, Francuska, Ekvador, Argentina, Nigerija, Nemačka, Portugal, Belgija, Rusija.

U nokaut fazi videćemo sledeće rezultate:

Portugal - Rusija 2:0Francuska - Nigerija 0:1Španija - Meksiko 3:1Engleska - Kolumbija 1:1 (4:3 pen)Argentina - Ekvador 2:0Belgija - Nemačka 1:2Brazil - Holandija 3:1Obala Slonovače - Urugvaj 2:3

Četvrtfinale:

Brazil - Urugvaj 2:2 (4:3 pen)Nemačka - Argentina 2:1Engleska - Španija 0:2Portugal - Nigerija 4:3Polufinale:Brazil - Portugal 1:0Španija - Nemačka 0:0 (4:5 pen)Za treće mesto:

Portugal - Španija 1:3

Finale:Brazil - Nemačka 1:2 produžeciU finalu će Brazil povesti golom Nejmara, Klose će izjednačiti, a Nemačkoj će četvrtu titulu doneti Pjer Mertesaker u produžetku.Najbolji strelac i igrač prvenstva biće Nejmar sa 6 golova, najbolji gol daće Inijesta protiv Engleza u četvrtfinalu.Ljudi koji rade jednu od najboljih simulacija fudbala na svetu su pre četiri godine pogodili da će Španija osvojiti "zlatnu boginju", ali posle finala sa Brazilcima, koji nisu stigli u polufinale.

David Vilja je trebalo da bude glavni strelac sa 7 golova, a titula najboljeg igrača šampionata da pripadne Kaki koji se nije video.

Takođe u polufinalu su videli Engleze koji gube na penale od Brazilaca i Argentince koji su poraženi od Španaca. Holandija koja je u stvarnosti igrala finale je izgubila u četvrtfinalu od Brazila sa 3:2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track