SA KARIJEM PO BOGINJU: Svetislav Pešić amajlija Nemcima na Mundijalu
Foto: Fejsbuk

Ideja vodilja

SA KARIJEM PO BOGINJU: Svetislav Pešić amajlija Nemcima na Mundijalu

Brazil 2014 -
Popularni Kari zbog obaveza u nemačkom prvenstvu, gde u ponedeljak počinje finalnu seriju protiv Albe, neće biti fizički prisutan u Brazilu, međutim Bastijan Švajnštajger našao je načina da se i Pešić nađe u avionu

Reprezentacija Nemačke otputovala je na Mundijal u Brazil sa željom da ovoji titulu prvaka sveta, a izabranicima selektora Joakima Leva u tome će pomoći srpski košarkaški stručnjak Svetislav Pešić.

Popularni Kari zbog obaveza u nemačkom prvenstvu, gde u ponedeljak počinje finalnu seriju protiv Albe, neće biti fizički prisutan u Brazilu, međutim Bastijan Švajnštajger našao je načina da se i Pešić nađe u avionu.

Fudbaler Bajerna obukao je majicu sa likom Svetislava Pešića koji drži oba palca podignuta uvis i porukom koja bi mogla da se prevede i kao "Napred". Pored Švajnija na slici se mogu videti Sami Kedira, Mesut Ozil, Lukas Podolski, Per Mertesaker i Roman Vajdenfeler kako sa uzdignutim palčevima imitiraju Pešića. Srpski stručnjak je izuzetno cenjen u Nemačkoj, pre svega zbog titule prvaka Evrope koju im je doneo kao selektor 1993. godine.

Nemci će u prvoj fazi Mundijala imati težak posao s obzirom da su u "grupi smrti" pored selekcija Portugala, Gane i SAD, ali kladionice ih svrstavaju na drugo mesto favorita, iza Brazilaca i ne treba sumnjati da će "Panceri" po običaju igrati bitnu ulogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track