NOVINARKE MAMILE UZDAHE U RIJU: Poljupcima na zvižduke
Foto: Dado Djilas

Brazilka vs. Čileanka

NOVINARKE MAMILE UZDAHE U RIJU: Poljupcima na zvižduke

Brazil 2014 -
Dve južnoameričke novinarke mamile uzdahe zemljaka u medija centru stadiona Marakana u Rio de Žaneiru

Medija centar stadiona Marakane u Rio de Žaneiru ume da bude veoma živopisno mesto. Utakmica između Čilea i Španije to je samo i potvrdila. Na jednom mestu zatekli smo dve atraktivne novinarke, koje su radeći priloge za televizije pobrale ovacije navijača okupljenih ispred stadiona.Prvo smo nabasali na Alehandru, Čileanku zaposlenu na Televiziji 3. Nisu je zbunjivala dobacivanja njenih zemljaka, naprotiv, uzvraćala im je poljupcima koje je slala ispred kamere.

Ne da se zbuniti...Čileanka Alehandra
Ne da se zbuniti...Čileanka Alehandra

Nakon što je utakmica završena, na scenu je stupila Brazilka Erika, veoma živopisno obučena za prilog koji je radila za stanicu O globo.Vaši reporteri nisu mogli da se odluče kome je pripao ovaj latinoamerički derbi voditeljki. Prepuštamo vama da sami procenite. Uživajte.

SličiceI‘AM, NE‘AM...U Urugvajskoj ulici u centru Rija zatekli smo menjažu sličica. Mahom stariji ljudi tražili su sličice koje im nedostaju. Lako su se mogli uočiti veterani sakupljanja sličica, koji su poneli stolice i razvili čitave albume duplikata kojima su trgovali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track