NEMCI TVRDE: Znali smo da će Hrvati da pobede Kamerun 4:0!
Foto: Reuters

Špigl otkriva nameštaljku na Mundijalu

NEMCI TVRDE: Znali smo da će Hrvati da pobede Kamerun 4:0!

Brazil 2014 -
Nemačkom listu se pre utakmice odigrane 18. juna javio Singapurac Vilson Raj Perumal, koji je poznat po nameštanju utakmica, i otkrio da će utakmica da bude završena pobedom Hrvata od 4:0

BERLIN - Utakmica drugog kola grupe A na Svetskom prvenstvu u Brazilu između Hrvatske i Kameruna, koja je završena pobedom "kockastih" od 4:0, bila je nameštena, tvrdi Špigl.Ugledni nemački list navodi da ima dokaz da je ovaj duel namešten. Ovom listu se pre utakmice odigrane 18. juna javio Singapurac Vilson Raj Perumal, koji je poznat po nameštanju utakmica, i otkrio da će utakmica da bude završena pobedom Hrvata od 4:0. On je tada rekao da će Kamerun u prvom poluvremenu da ostane sa igračem manje. Hrvati su na kraju pobedili 4:0, a Aleks Song je dobio crveni karton. "Kamerun u svojoj reprezentaciji ima 7 trulih jabuka", rekao je Perumal, koji je dodao da veruje da su Kamerunci namestili sva tri meča na SP.

Kamerun je u prvom kolu poražen od Meksika s 1:0, a u poslednjem je poražen od domaćina, Brazila 4:1.FIFA je pre nekoliko dana objavila da je pokrenula istragu povodom najava da je meč Hrvatska - Kamerun namešten zbog visokih zarada na kladionicama. Hrvatska i Kamerun nisu izborili plasman u osminu finala SP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track