EKSKLUZIVNO Micićeva majka Vesela: Sine, vrati se s medaljom!
Foto: Fonet/AP

Emotivno proživljava Evrobasket

EKSKLUZIVNO Micićeva majka Vesela: Sine, vrati se s medaljom!

Eurobasket -

Presrećna sam što imam takvu decu, sve teške stvari koje smo proživeli kao sportska porodica zaboravljaju se kad vidim Vasu s grbom Srbije, kaže za Kurir Vesela Micić

Zajedno smo prošli kroz sve, kroz teške povrede i velika odricanja, a sada smo ponosni na našu decu - kaže za Kurir Vesela Micić, majka košarkaškog reprezentativca Srbije Vasilija, koji s „orlovima“ juriša na zlato u Istanbulu, i najbolje srpske snouborderke Nine.Porodica Micić s velikim uzbuđenjem prati svaku utakmicu Srbije i raduje se pobedama na Evrobasketu.

- Najpre moram da kažem da sam presrećna majka što imam takvu decu. Vasa je tako mlad, a već vrlo uspešan. Veoma sam uzbuđena pred svaku utakmicu i čini mi kao da sam ja na terenu umesto njega.

foto: Reuters

Uglavnom smo u društvu prijatelja, komentarišemo dešavanja na parketu, i tako mi je lakše, sama ne mogu da gledam. Ma jedva čekam da se vrati, i to s medaljom. Sve najbolje želim i ostalim momcima i sigurna sam da su sve majke ponosne - kaže Vesela i dodaje:

- Tu nam je sada i Vasilijeva sestra Nina, koja je bila reprezentativka u snoubordu, a i s njom sam prošla sve. U ovakvim trenucima zaboravljamo teškoće koje smo imali kao sportska porodica. Sve povrede, lečenja, terapije, sve to ide u zaborav, a ostaje ono lepo, kada tvoje dete nosi dres s grbom Srbije. Inače sam veliki fan košarke, tako da ne gledam samo utakmice Srbije već i ove druge.

Predrag Gajić

Zbogom snoubordu Sestra Nina: Sad ću pomoći Vasi i Luki

Vasilijeva sestra Nina završila je sportsku karijeru, a sada se posvetila fakultetu. Njen dečko, bivši košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović, naredne godine igraće za Bamberg.

- Sada se okrećem obrazovanju, tako da ću imati više vremena da pomognem bratu i Luki - rekla je Nina, koje je učestvovala na Olimpijskim igrama.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko će se posle finala EP krstiti sa tri prsta?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track