HIT: Ronaldo slao Nives golišave fotke!
Foto: Instagram

Fudbaler spopadao hrvatsku pevačicu

HIT: Ronaldo slao Nives golišave fotke!

Francuska 2016 -

Celzijusova je na Instagramu napisala da je neko ucenjuje fotografijama na kojima se vide poruke koje je razmenila s Portugalcem, pa je rešila da ga preduhitri i sama ih plasira

Nives Celzijus objavila je na društvenim mrežama svoju prepisku sa Kristijanom Ronaldom.Hrvatska pevačica odlučila se na ovaj postupak jer ju je neko ucenjivao da će objaviti ove poruke.

- I tako danas se neki pametnjaković dosetio kako bi mogao da zaradi 10.000 evra. Poslao mi je poruku da otkupim svoje fotografije ili će ih prodati medijima. Poštedeću te truda slanja i sama ću objaviti fotku - napisala je pevačica na Instagramu uz fotografije na kojima se vidi kako kuca poruke Ronaldu.

- Hm, mislim da ne. Šta radiš? - napisala je Nives fudbaleru, a kao odgovor je dobila njegovu polugolu fotografiju na kojoj se ne vidi glava.- Hm, zašto mi to šalješ - upitala je pevačica Ronalda, koji joj nije odgovorio na pitanje, već ga je zanimalo da li će se videti u Francuskoj, gde se trenutno održava Evropsko prvenstvo u fudbalu.- Luda si. Dolaziš li na utakmicu? - napisao je Kristijano, na šta je atraktivna Hrvatica, konstatovala da će mediji opet pisati o njihovom susretu.- Kao s mojim bivšim kolegom Mecijem. Sa mnom sve. Najlepši par - napisao je Ronaldo aludirajući na priču o vezi Nives i bivšeg nemačkog reprezentativca Kristofa Meceldera.

Kurir svedokSEKS S RONALDOM U BEOGRADUNives ne krije da je imala seks sa Ronaldom, a novinar Kurira bio je svedok njihovog u beogradskom hotelu „Hajat“. Bilo je to u martu 2003, kad je Portugal gostovao Srbiji. Do susreta je došlo posle doručka Portugalaca u holu hotela, odakle su se Nives i Kristijano uputili zajedno u lift.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track