PREDSEDNIK ČUKARIČKOG: Samo lud bi platio 100.000 evra za pobedu

Miodrag Žuća Janković o nagradi za trijumf nad Zvezdom

PREDSEDNIK ČUKARIČKOG: Samo lud bi platio 100.000 evra za pobedu

Fudbal -
To je zlonamerna informacija, znamo koliko teško se živi u Srbiji, tvrdi predsednik Čukaričkog

„Brđani“ u čudu.Predsednik Čukaričkog Miodrag Žuća Janković tvrdi za Kurir da gazda tog kluba Dragan Obradović neće fudbalerima isplatiti 100.000 evra za pobedu nad Crvenom zvezdom! Čelnici kluba s Banovog brda smatraju da je reč o dezinformaciji, koja je trebalo da podigne tenziju pred važnu utakmicu dva rivala u nedelju u 19 časova na stadionu Čukaričkog.Zlonamerne informacije- Vlasnik Čukaričkog gospodin Dragan Obradović nikada nije rekao da će nagraditi igrače sa 100.000 evra ukoliko pobede Crvenu zvezdu, niti je ikada tako nešto i pomislio. Neozbiljno je da se takve zlonamerne informacije puštaju u javnost i da se „gađa“ brojevima jer svi veoma dobro znamo koliko teško se živi u Srbiji - priča za Kurir Žuća Janković i dodaje:- Čukarički je odlično organizovan klub, ovde se tačno zna ko šta radi. Imamo pravilnik za nagrade i kazne u kojem jasno stoji kolike su premije za pobede. Vrednost jednog ili tri boda protiv Crvene zvezde za nas je ista kao da igramo s bilo kojim klubom u Jelen Superligi.Miodrag Janković smatra da neproverene vesti ne treba puštati u javnost.Protivnik nam nije važan- Cela priča je neozbiljna i nema veze sa životom. Naime, tri puta ponovljena neistina postaje istina. Ne želimo da se upuštamo u priču o rivalitetu Crvene zvezde i Partizana koja se vodi poslednjih godina. Čukarički gleda samo sebe i tako će biti i u nedelju - zaključio je Janković.Dragan Obradović je u aprilu 2012. preko firme ADOC d. o. o. kupio Čukarički za 10.235.000 dinara, odnosno 93.000 evra. Klub je finansijski stabilan, stadion je renoviran, ima reflektore, a igračima se redovno isplaćuju primanja.

Neumesna priča... Janković
Neumesna priča... Janković

Sve vrvi od bivših zvezdašaČukarički je klub za koji igraju čak osmorica bivših igrača Crvene zvezde, a kao trener ekipu predvodi Vladan Milojević, koji je s veliki uspehom radio u omladinskoj školi crveno-belih. Motiv za pobedu neće nedostajati Filipu Stojkoviću, Deniju Pavloviću, Đorđu Isakoviću, Dragoljubu i Slavoljubu Srniću, Nikoli Šakiću, Đorđu Radovanoviću i Aleksandru Stojiljkoviću.

Bajko: Igra srce, a ne pareGolman Crvene zvezde Boban Bajković kaže da on i njegovi saigrači imaju najveću moguću premiju, ne samo za utakmicu sa Čukaričkim već i za celu sezonu:- Nama je premija titula! To ne može parama da se plati. Dao bih milion evra saigračima da imam, samo da titulu vratimo na Marakanu. Igra srce, a ne pare. Neka njih, ali mi imamo svoj cilj. Ako uđemo u meč kao protiv Spartaka, neće biti problema, iako mnogo cenim i poštujem Čuku - rekao je za Kurir Boban Bajković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track