VERENICA POGINULOG NAVIJAČA BIH: Trebalo je da se venčamo u Brazilu
Foto: Fejsbuk

Dirljivo pismo

VERENICA POGINULOG NAVIJAČA BIH: Trebalo je da se venčamo u Brazilu

Fudbal -
Denisa i Hasib su se upoznali tokom jedne prijateljske utakmice reprezentacije Bosne u Sarajevu i planirali su da "stanu na ludi kamen" tokom Mundijala u Brazilu

SARAJEVO - Tragična smrt trojice navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine delimično je pomutila radost zbog plasmana na Mundijal u Brazil.

U medijima se pojavilo i pismo devojke jednog od nastadalih, u kome je otkrila da su planirali da se venčaju na Mundijalu u Brazilu.

Denisa Siočić, koja je bila verena za Hasiba Mahmića, napisala je u pismu da se zaklela na večnu ljubav.

"Bibo moj, ljubavi moja, toliko toga sam ti još htela reći, toliko toga sam želela proživeti s tobom.. I sad ti kažem, samo tebi sam se zaklela na večnu ljubav i tako će ostati do kraja mog života u to ti se zaklinjem pred svim ovim ljudima i Bogom.. Večno u mom srcu... Nema reči da opišu moju bol... Prebrzo si me ostavio... Voleću te večno”, napisala je Denisa Siočić.

Denisa i Hasib su se upoznali tokom jedne prijateljske utakmice reprezentacije Bosne u Sarajevu i planirali su da se venčaju sledeće godine tokom Svetskog prvenstva u Brazilu.

Hasib Mahmić, zajedno sa prijateljima Almirom Kasumovićem i Vildanom Pehlićem, nastradao je u saobraćajnoj nesreći u Poljskoj prilikom povratka sa utakmice Litvanija - Bosna i Hercegovina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track