RAŠOVIĆ: Neiskorišćeni penal Jagodine odlučio pobednika!
Foto: Partizan.rs

Crno-beli ponovo lideri

RAŠOVIĆ: Neiskorišćeni penal Jagodine odlučio pobednika!

Fudbal -
Partizan je pobedio Jagodinu u gostima s 3:0 i zaseo na prvo mesto na tabeli

JAGODINA - Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je posle današnje pobede u Jagodini (3:0) da je presudni trenutak utakmice bio penal koji domaćin nije iskoristio u prvom poluvremenu."U prvih 10 minuta, dozvoli smo Jagodini da totalno preuzme inicijativu, u tom peridu su imali penal koji nisu iskoristili i taj momenat je okrenuo utakmicu u našu korist. I drugi gol smo dali na vreme, preuzeli kontrolu, tako da smo na kraju rutinski sa još jednim pogotkom, priveli utakmicu kraju", rekao je Rašović.

Ovim trijumfom Partizan se posle devetog kola ponovo osamio na prvom mestu na tabeli Superlige sa dva boda više od drugoplasiranog Čukaričkog.

Jagodini su danas u prvom poluvremenu imali šansu da iz penala dođu do vođstva, ali je golman Partizana Vladimir Stojković u 32. minutu odbranio udarac sa 11 metara.

Trener Jagodine Mladen Dodić je istakao da je tradicija bila protiv njegovog tima.

"Odlično smo ušli u meč imali najbolju šansu do sada u svim mečevima, da postignemo pogodak i to prvi, kada nismo uspeli usledio je veliki pad u igri mojih igrača", rekao je Dodić, čija ekipa još nije dala gol Partizanu u Jagodini.

On je dodao da mu nije jasno kako je ekipa toliko pala nakon promašaja sa "bele tačke".

"Ne sme jedan promašeni penal toliko da ostavi traga na moje igrače, sigurno da tu ima i moje odgovornosti. Želimo što pre da se vratimo u seriju koju smo imali pre ove utakmice i to već u sledećem kolu protiv Rada na Banjici", rekao je Dodić i čestitao Parizanu na zasluženoj pobedi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track