MIRUJE: Ninković propušta Kup, a možda i večiti  derbi!

Fudbaler Zvezde neizvestan za meč s Partizanom

MIRUJE: Ninković propušta Kup, a možda i večiti derbi!

Fudbal -
Miloš ima 12 kopči na glavi nakon sudara s Bratislavom Pejčićem iz Radničkog i sigurno neće igrati u meču Kupa u sredu

Strašan udarac!Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković doživeo je u Nišu težak udarac u duelu s Bratislavom Pejčićem, od kojeg je zaradio 12 kopči na čelu i zbog čega će verovatno propustiti derbi s Partizanom narednog vikenda. Jedan od najboljih prvotimaca kluba s Marakane dobio je instrukcije od lekarada miruje nekoliko narednih dana, a većinu vremena provodi spavajući jer se ne oseća baš najbolje.PodrškaJuče nije bio u stanju da odgovara na brojne telefonske pozive, ali nam je, kao pravi profesionalac, na pitanje kako se oseća i kad se vraća na teren u SMS poruci napisao:- Osećam se bolje, imam bolove u glavi, a ne znam kad ću se vratiti na teren.Zbog takvog Ninkovićevog stanja bezuspešni su bili i pokušaji Bratislava Pejčića da stupi u kontakt s njim, pa mu je i prvotimac Radničkog takođe porukom poželeo brz oporavak.Mnogo mi je žao- Mnogo mi je žao što se to dogodilo, tim pre što sam od svih čuo da je Ninković mnogo dobar dečko, a o njegovim igračkim kvalitetima neću da pričam. Meni su tek u svlačionici rekli za naš sudar i odmah sam zamolio saigrača Aleksandra Trišovića da mu pošalje poruku izvinjenja i podrške. U toku jučerašnjeg dana pokušao sam da dobijem Miloša, ali se nije javljao, pretpostavljam da se odmara, pa sam mu poslao poruku u kojoj sam mu poručio da mi je mnogo žao i da mu želim brz oporavak - kaže Pejčić.

Ne sećam se udarcaIako je prekid zbog ukazivanja pomoći Milošu Ninkoviću trajao nekoliko minuta, a za to vreme mu je sudija Miodrag Gogić pokazao žuti karton, Bratislav Pejčić tvrdi da se ne seća tih trenutaka.- Uopšte ne mogu da se setim sudara s Ninkovićem. Ne sećam se ni kad mi je sudija dao žuti karton. Čak ne znam ni kad su ga izneli s terena. Saigrači mi kažu da sam sve vreme bio tu pored sudije i izgledao malo čudno. Pitanje je i da li sam ja doživeo potres mozga - kaže Pejčić.

Gol regularanTrener Crvene zvezde Slaviša Stojanović uveren je da je gol Gogića u Nišu bio regularan.- Kažu mi asistenti, a čuo sam se i s predsednikom Draganom Džajićem, da je tako. Ne volim da pričam o sudijama, da se vadim na njih, ali je činjenica da smo u četiri utakmice ove sezone oštećeni - žali se Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track