BAMBI TOŠIĆ O HET-TRIKU: Tajna je u zelenim kopačkama

Oduševio Ruse

BAMBI TOŠIĆ O HET-TRIKU: Tajna je u zelenim kopačkama

Fudbal -
Ova teorija može postati naučna činjenica ako dobijemo naredne tri utakmice, koje su nam veoma važne, ističe srpski reprezentativac

Srpski reprezentativac i fudbaler CSKA iz Moskve Zoran Tošić rekao posle prvog het-trika u karijeri da su najviše za to, zaslužne zelene kopačke. Fenomenalnu partiju protiv Krasnodara (5:1) Tošić je krunisao sa tri gola u 25 minuta, a ruski mediji već najavljuju da bivši fudbaler Banata, Partizana, Mančester junateda i Kelna donosi svetliju jesen u moskovski klub.

„Da, to mi je prvi het-trik u karijeri, srećan sam zbog toga. Sva tri gola su lepa, iako je kod prvog i trećeg golman sigurno mogao bolje da interveniše. Mora da se CSKA vratilo zbog manjka sreće u prethodnim utakmicama. Ali, drugi gol je zahtevao dosta posla, pa je verovatno on i najlepši. Sve se desilo tako brzo, golman nije stigao da reaguje, dok je defanzivac Krasnodara bio poprilično dezorjentisan“, rekao je Tošić.

Ruski mediji oduševljeni su partijama omalenog igrača za koga kažu da nije potrebno da bude fizički dominantan kao saigrači. Lepim lobom zatresao je mrežu Džoa Harta, a izgleda da su mu kopačke u kojima je to učinio, pomogle da za vikend bude još uspešniji. „Pola sata sam sedeo i razmišljao koje kopačke da obujem, crvene ili zelene. Na kraju sam se odlučio za zelene. Izašao sam na teren i, kao što ste videli, pogodio. Isto sam uradio i u nedelju, a rezultat je očigledan – svaki moj šut završio je u golu. Ova teorija može postati naučna činjenica ako dobijemo naredne tri utakmice, koje su nam veoma važne“, ističe srpski reprezentativac.

http://www.youtube.com/watch?v=vwMhx22XcGg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track