Tumbaković: Nisam kandidat, majke mi moje

Ljubiša i Grof na meti

Tumbaković: Nisam kandidat, majke mi moje

Fudbal -
Najtrofejniji trener u istoriji Partizana kaže da Rašovića treba pustiti da radi svoj posao na miru

Jedan iskusan, drugi autoritativan.Da su Slaviša Stojanović i Vuk Rašović pred smenom, to zna cela Srbija. Uprave Crvene zvezde i Partizana još nemaju rešenje za njihove zamene, i to je glavni razlog zašto su dvojica trenera i dalje na klupama „večitih rivala“.DemantiLjubiša Tumbaković i Miodrag Grof Božović su prvi pikovi dva rukovodstva, ali obojica demantuju povratak u Humsku, odnosno na Marakanu.Dragan Đurić i Dragan Džajić nemaju postignut dogovor s njima, a to je jedini razlog zašto nisu smenjeni Vuk Rašović i Slaviša Stojanović.- Nisam kandidat, majke mi! Sve to što se piše po novinama obične su spekulacije. Vi iz Kurira ste prvi koji su me pozvali, pitali i proverili informaciju. Treba pustiti Vuka Rašovića i njegove momke da rade. Ne treba im pretiti mojim imenom i stavljati omču oko vrata u slučaju neuspeha u derbiju - rekao je Ljubiša Tumbaković i dodao:Ponosan- Veran sam Partizanu, a to zašto sam otišao i vratio se, samo je moja odluka. Ne hvalim se svojim rezultatima u Humskoj, ali sam mnogo ponosan na njih.Miodrag Grof Božović ima ugovor s Rostovom do juna 2015. godine, ali mu ne ide najbolje u Prvenstvu Rusije. Posle odličnog starta, Božović od 19. avgusta ne zna za pobedu. Njegov tim od tada ima šest poraza i tri remija, pa je vrlo moguće da dobije otkaz u Rostovu na Donu.Oglasio se BožovićJuče su u Kupu Rusije konačno pobedili, na gostovanju su bili bolji sa 1:0 od drugoligaša Angušta.- Znam da se govori o mojoj ostavci. Ugovor koji sam potpisao sa Rostovom je na poverenje i ne postoji stavka o isplatama. Ako rukovodstvo kluba u bilo kom trenutku proceni da treba da me otpusti, stvar je jasna, odlazim! Smatram da svaki trener treba da ode ukoliko stadion počne da mu skandira da to uradi - rekao je Božović za ruske medije.

Rajevac: Zvezda me nije zvalaDežurni kandidat za trenera Crvene zvezde od povratka Dragana Džajića u klub jeste Milovan Rajevac, koji je sa selekcijom Gane na Mundijalu 2010. godine stigao do četvrtfinala.- Neću da pričam o tome pred derbi i remetim atmosferu u Zvezdi. Po ko zna koji put ću ponoviti. Niko me iz Zvezde nije zvao, niti pričao sa mnom. Ako nešto bude, klub će izaći u javnost i neće biti tajni - rekao je Rajevac za Kurir.

Drulović: U FSS do decembraLjubinko Drulović bio je velika želja predsednika Partizana Dragana Đurića tokom leta. Ugovor koji ima sa FSS ne bi trebalo da predstavlja problem ukoliko ga pozovu iz Humske.- Glupo je komentarisati moj dolazak u Partizan, kad me niko iz tog kluba nije zvao. Plus, koliko znam, Partizan ima trenera. Bilo je spekulacija u avgustu, ali je ostalo na tome. Ugovor sa FSS imam do kraja decembra, a šta će biti posle toga, stvarno ne znam - istakao je za Kurir Drulović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track