NE ŽELI SUKOBE: Aca Lukas podneo ostavku u FK Timok
Foto: Damir Dervisagic

Lični razlozi

NE ŽELI SUKOBE: Aca Lukas podneo ostavku u FK Timok

Fudbal -
Poznati estradni umetnik odlučio da se povuče iz zaječarskog kluba jer je naišao na sitne otpore

Jedan od najpopularnijih pevača Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, podneo je ostavku na mesto predsednika Fudbalskog kluba Timok.

Lukas je, kako prenose beogradski mediji, obavestio o svojoj odluci generalnog sekretara kluba Dragana Paunovića, a ostavka je jednoglasno usvojena na sednici Upravnog odbora.

"Aca Lukas je uspešno predvodio Timok, ali iz ličnih razloga podneo je ostavku. Odlično poznaje fudbal, cenjen je i uvažavan od svih igrača i saradnika, a i navijači su ga poštovali. Marketinški je vukao dobre poteze u korist Timoka i šteta što više neće biti na čelu plavo-belog broda. Uvažili smo njegove opravdane razloge, zahvalio se na korektnoj saradnji, ali uveren sam da će i dalje biti uz nas, na putu do Prve lige", rekao je posle sednice Paunović.

Aca Lukas je nešto drugačije obrazložio svoju odluku.

"Podneo sam ostavku iz ličnih razloga, kao i nemogućnosti da proturim svoje ideje, dobre i korisne za klub. Naišao sam na neke sitne otpore, a nisam čovek koji hoće da se konfrotira, pa sam se povukao. Ostavka ne znači i odlazak iz fudbala, dalji koraci biće interesantni", rekao je Aleksandar Vuksanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track