NISU UNIŠTENE: Kamere na Marakani snimile sve incidente tokom derbija
Foto: Fonet

Postoje dokazi

NISU UNIŠTENE: Kamere na Marakani snimile sve incidente tokom derbija

Fudbal -
Kamere su snimale derbi i nije ništa uništeno. Prenos signala je išao preko optičkog kabla u operativni centar, rekao je direktor Zvezdinog stadiona Milorad Ćorović

BEOGRAD - Direktor stadiona Crvene zvezde Milorad Ćorović demantovao je priče da su sve sigurnosne kamere, koje je instalirao FSS, uništene.

Ćorović, koji dugo obavlja ovu funkciju, kaže da su sva sporna dešavanja tokom 145. večitog derbija snimile sigurnosne kamere koje se kontrolišu iz operativnog centra MUP Srbije.

"Kamere su snimale derbi i nije ništa uništeno. Prenos signala je išao preko optičkog kabla u operativni centar. Između sebe smo u svakom trenutku bili na vezi i procenjivali situaciju", rekao je Ćorović.

Ćorović na osnovu ličnog iskustva kaže da u roku od 48 sati mnoge stvari mogu da se reše kada je u pitanju problem sa huliganima.

"Pirotehnika je tokom derbija korišćena u ogromnim količinama. Nekada je bila zabrajena, a to treba ponovo da se uradi ili ćemo i u narednom derbiju gledati ponovo paljenje i vatru. Potrebno je sesti i rešiti problem. Sve to može da se odradi za 48 časova i da se mnoge stvari odmah primene", rekao je Milorad Ćorović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track